Uluslararası alanda faaliyet gösteren firmamız, İran nakliye alanında da hizmet vermeye devam etmektedir. Uzun yıllar sektör içerisinde faaliyet gösteren firmamız, İran nakliye hizmetleri kapsamında, İran frigo nakliye ve İran parsiyel nakliye hizmetleri vermektedir.

Firmamız verdiği hizmetleri müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirmektedir. Bunu sağlayabilmek için sürekli olarak kendini geliştiren firmamız, son model teknolojik donanımlara sahip araçlar edinmektedir. Ayrıca işinde uzman şöför ve tecrübeli personeller ile sektör içerisindeki prestijini güçlendirmektedir. Sektör içerisinde uzun yıllar faaliyet göstermenin getirisi olarak, firmamız birçok referans edinmiştir. Bu referanslar neticesinde ise, İran nakliye hizmetleri kapsamında dünyanın birçok noktasına hizmet vermeye devam etmekteyiz.

İran Nakliye Fiyatları

Sektörde köklü bir firma olmamıza rağmen fiyat politikamız müşterilerimizin memnuniyetini düşünerek oluşturulmaktadır. Nitekim kaliteli hizmeti uygun fiyatlara vermekteyiz. Fakat İran nakliye fiyatları konusunda net bilgi verebilmek için bazı önemli kriterler bulunmaktadır. Bu kriterlerden bazıları şu şekildedir;

Ürünün Boyutu, Cinsi ve Kilosu

İran nakliye fiyatları konusunda net bilgi verebilmek için ürünün boyutu, cinsi ve kilosunun bilinmesi gerekmektedir. Nitekim bu bilgilere göre taşımacılık türü belirlenmektedir. Ürünleriniz İran parsiyel nakliye ya da İran frigo nakliye hizmetleri kapsamında taşınabilmektedir. Bu iki seçenekte de fiyat bilgisi değişiklik göstermektedir.

Güzergahın Belirlenmesi

En önemli noktalardan diğeri gidilecek güzergahın belirlenmesidir. Bu aşamaya göre havayolu, karayolu ve demiryolu tercihi yapılmaktadır. Müşterilerimize İran nakliye fiyatları konusunda en uygun bütçelendirmeyi çıkartabilmek için bu bilgilere ihtiyaç vardır.

İran Frigo Nakliye

En çok tercih edilen nakliye hizmetlerinden birisi frigo nakliyedir. Frigo nakliye ile ürünler istenilen ısı derecesinde taşınabilmektedir. Buradaki en önemli nokta, istenilen ürünün sıcaklığının ya da soğukluğunun sabit olarak taşınabilmesidir. Nitekim bu kapsamda en fazla gıda ürünleri taşınmaktadır. Çünkü gıda ürünlerinin taşınırken belirli bir ısı derecesinde taşınması gerekmektedir. Birçok firma bu konuda zaaf gösterebilmektedir. Bu da ürünlerin hasar görmesine neden olmaktadır.

Uluslararası alanda uzun yıllardır faaliyet gösteren firmamız, İran frigo nakliye alanında son model ısı takip cihazlarıyla hizmet vermektedir. Bu kapsamda müşterilerimizin ürünlerini istedikleri derecede sabit olarak taşıyabilmekteyiz. Bu noktada rakiplerimizden sıyrılarak, İran frigo nakliye alanında ön plana çıkmaktayız.

İran Parsiyel Nakliye

Ürünlerini toptan göndermek istemeyen ya da ürünlerini toptan gönderen fakat bazı parçaları göndermeyi unutan firmalar, parsiyel nakliye taşımacılığını tercih etmektedir. Parsiyel nakliye ürünlerin parça parça gönderilmesini sağlamaktadır. Bu konuda en fazla dikkat edilmesi gereken hususun başında ürünlerin dikkatlice teslim alınıp yerleştirilmesidir. Nitekim özensiz yerleştirmeler sonucu ürünler yanlış adreslere gönderilebilmektedir.

İran parsiyel nakliye alanında da hizmet veren firmamız, ürünlerin teslim alınma işlemini tecrübeli personeller aracılığıyla yapmaktadır. Çünkü ürünlerin alınması ve yerleştirilmesi oldukça önem arz etmektedir. Bunun nedeni ise, yanlış dizilen ürünlerin yanlış adrese teslim edilebilmesidir. Firmamız tüm süreci hassasiyetle yürüterek, müşteri memnuniyetini artırmaktadır. Nitekim bu kapsamda firmamız tüm ürünleri sigortalı olarak taşımaktadır.

İran Ağır Nakliye Hizmeti

Uluslararası alanda etkinliğini sürdüren firmamız, İran ağır nakliye hizmeti alanında da faaliyetlerine devam etmektedir. Nitekim ağır nakliye; araçlar ve özel ekipmanlar yardımıyla, standart dışı yüklerin kısa sürede emniyetli bir şekilde taşınmasına denilir. İran ağır nakliye hizmeti kapsamında demontaj, montaj, depolama ve sigorta gibi konular özel hizmetleri de içermektedir.

Firmamız İran ağır nakliye hizmeti konusunda uzun yıllardır sorunsuz hizmet vermektedir. Bunu başarmasındaki en büyük etken son teknoloji araçları kullanması ve sürekli olarak kendisini geliştirmesidir. Nitekim araçlarımızda son model takip cihazları bulunmaktadır. Bu sayede müşterilerimiz ürünleri yoldayken dahi ürünlerinin nerede olduğunu takip edebilmektedir. Sürecin bu şekilde işlemesi ve ilerlemesi de müşterilerimizi oldukça memnun etmektedir.

https://www.sayginlarnakliyat.com/iran-nakliye İran Nakliye hizmetlerimiz hakkinda detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz