Tesettür elbise kadınlarımız tarafından sevilerek kullanılan bu parçalar hem şık bir görüntü hem de büyük rahatlık sağlar. Birçok kombine kolaylıkla sahip olmanızı sağlayan bu parçalar ile sizde modern görüntüler elde edebilirsiniz. Farklı tasarlanmış bir modeli dilerseniz özel bir günde ya da günlük hayatta da kullanabilirsiniz. Tesettür elbise modasında ayakkabı seçimi elbisenin spor ya da klasik olarak görünmesinde en büyük yardımcıdır. Öncelikle giyilecek olan modelin nerede kullanılacağı çok önemlidir. Buna göre o mekâna uygun model seçeneklerine yönelmek gerekir. Kumaş dokusu mevsim olarak her zaman değişkenlik gösterdiği için yaz sezonuna pamuklu ve keten kumaş ağırlıklı tasarımlar her zaman damgasını vurur. Kolay kombin yapmanızda öncü olan elbiseler kadınlarımız tarafından bu nedenle sevilerek tercih edilmektedir.

Tesettür elbise modelleri ile kombin yaparken tek parça kolaylığından hemen yararlanabiliriz. Sadece ayakkabı ve çanta ile ortaya daha modern ve şık seçenekler çıkan kombinler yapmak mümkün. Günlük hayatta veya özel günlerde yapacağımız kombinler her zaman farklılıklar gösterir.

Özel gün ve gecelerde çoğunlukla taşlı detaylar ya da simli kumaş seçeneklerinin hâkim olması ile daha gösterişli modeller ortaya çıkar. Sade renk tonlarından tasarlanan elbiseler ise kadınlarımızın günlük hayatta vazgeçilmezidir.

Gösterişli bir gece için aksesuar olarak takılar dikkat çekici ve daha büyük detaylara sahiptir. Göz yormayacak şekilde kombinlenen takılar sizi her zaman daha asil gösterecektir. Kadınlarımız tarafından gün içerisinde kullanılan modeller çiçek ya da baskı desenli olabiliyor. Bu tarz seçenekler özellikle yaz sezonunun canlılığını yansıttığı için hanımlarımız tarafından çok sevilerek giyilmektedir. Özgün tasarımların bulunduğu internet sitemiz Elizamoda üzerinden sizde aradığınız tüm ürünlere kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Kemer ya da bağcık detaylı tasarlanan elbiseler bel kısmını daha ince gösterdiği için bu modellere daha çok rağbet vardır. Elbise rengine, modeline karar vermek kadar kullanılacağı ayakkabı ve çanta da bir o kadar önemlidir. Bir kombini tamamlayan parçalar birleşirse ortaya daha muhteşem görseller çıkar. Spor ayakkabı ile kullanacağınız bu parçalar yaz sezonunda olmazsa olmaz kombinlerin her zaman başında gelmektedir.

Tesettür kombin yaparken nelere dikkat etmeliyiz?

Tesettür kombin yaparken kişisel zevkleriniz bazı dönemlerde değişkenlik gösterebilir. Ruh halinize göre daha salaş ya da daha klasik seçimler yapabilirsiniz. Renklerin insanlar üzerinde etkisi olduğu da düşünülürse, farklı birçok tesettür kombin gerçekleştirilebilir. Gideceğiniz mekâna uygun şekilde giyinmek her zaman modern dokunuşlara sahip olduğunuzu gösterir. Şık bir geceye davet edildiyseniz spor giyim tarzı pek uygun görünmeyecektir. Özellikle güpür ve taş detaylı modeller sizi olduğunuzdan daha gösterişli ve özel kılacaktır.

Modanın izinden giden kadınlarımız güncellenen seçeneklere daha hâkim oldukları için, vücut yapılarına uygun modelleri seçerek muhteşem kombinler yapabiliyorlar. Sizde son moda ürünlere sitemiz üzerinden takip ederek sahip olabilirsiniz. Yeni sezon ürünlerin sürekli güncellenerek yenilendiği bu yılda, sizler için her kesime hitap edecek ürünler tasarlıyoruz. Vitrinlerde kadınlarımıza en çok yakışan çiçek desenleri boy gösterirken yine bizleri rengarenk bir sezon bekliyor.

Ferace giyimde son yenilikler

Ferace giyimde son yenilikler

Tesettür modasında birçok model içerisinden en çok tercih edilen ve sevilerek kullanılan parçalardan biridir. Ferace modelleri her ne kadar farklı birçok seçeneğe sahip olsa da sade renk ve modellerden oluşturulan tasarımlar kadınlarımız tarafından daha çok tercih edilmektedir. Dış giyim modasında ön planda olan ferace modelleri birçok alternatif kombin yapmanızda büyük rol oynamaktadır. Kendi içinde farklı seçenekleri olan bu üründe fermuarlı, düğmeli, belden kuşaklı olarak detaylandırabiliriz. Vücut ölçülerine uygun şekilde tasarlanmış modelleri seçerek daha modern bir görüntü elde edebilirsiniz. Günlük hayatta ferace kullanan kadınlarımız daha çok fermuar detaylı ürünlere yönelirler. Hem kullanım rahatlığı hem de görsel olarak şık bir izlenim bırakır.