Karadenizli Sporcular Kültür ve Dayanışma Derneği 24 Şubat Trabzon’un kurtuluşu’nu kutlamak ve derneği tanıtmak amacıyla İstanbul Marriot Hotel Asia’da bir gece düzenledi. Düzenlenen gecede Volkan Konak ve Sunay Akın sahne alırken geceye adeta ünlü akını yaşandı. Istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, A Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, Oyuncu Kadir İnanır, Trabzonspor efsanelerinden Ali Kemal Denizci, Hami Mandıralı, Serdar Bali, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve çok sayıda bürokrat katıldı. Yüzlerce davetlinin katılım gösterdiği KAS-DER gala gecesinde Derneğin Başkanı Coşkun Demirsoy 61saat’e açıklamalarda bulundu.

DEMİRSOY “KONGREYİ ETKİLEYECEK CİDDİ SAYIMIZ VAR” Demirsoy “91 yılında kurulan bir dernek 31 senedir devam eden bir dernek son 6 yıldır da ben başkanlığını yapıyorum. Derneğin yeni binasına geçtik, faaliyetlerimizi arttırdık bu gece de bu çok şeyi geri çevirdik. Keşke dün akşam Fenerbahçe Galatasaray maçında dernekte olsaydınız. Herkes beraber seyretti, Fenerbahçe attı çıt yok, Galatasaray attı çıt yok. Sevgi saygıyı organize ettik. Maçlara gitmek gibi organizasyonlar yapmaya başladık. Briç ve horon kursu vermeye başladık. Gerçekten Trabzonspor’un kongresinin etkileyecek ciddi bir potansiyelimiz var. Yöresel yemekleri tattığımız restoranımız var, ciddi şekilde hizmet veriyoruz. “

KARŞILIĞINI VERECEĞİZ “Gece 400 kişiyle yola çıktık ama 470 kişi olduk, çok kişiyi geri çevirdik. Trabzon’dan gelen insanlar oldu, Belediye Başkanı İmamoğlu geldi, İçişleri Bakanı Elazığ’da bulunduğu için gelemedi. Bu desteklerin karşılığını vereceğiz.” Derneğin üye formu var, yönetim kurulunda üye olmak isteyenleri geçiriyoruz. Derneğin 80’i Trabzonlu olması şart, onaylandıktan sonra kayıt yapıyoruz ve üye kartı veriyoruz. Kapıdan o kartla beraber girebiliyor, bunun dışında giriş olmuyor. Burada bir çok aktiviteden faydalanabiliyor. 240 TL yatıran herkesi üye kabul edebiliyoruz.

DEMİRSOY “TRABZONSPOR’DA SÖZ SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ” Trabzonspor bizim canımız, her şeyimiz peşinden koştura koştura gidiyoruz. Bu derneğin faaliyetlerini arttırarak söz sahibi olmak istiyoruz.