Trabzonspor

Başkan Genç açıkladı! 1996 yılındaki gibi olmayacak...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor - Van Spor FK maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı ve Söğütlü Ortaokulu Öğrencileri arasında Trabzon Üniversitesi Futbol Sahası’nda farkındalık maçı düzenlendi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in de katılım sağladığı etkinlik yoğun ilgi gördü.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Kaleciyi çok beğendim. Salih Akkuş çok iyi kaleci Trabzonspor kaleci konusunda Şenol Güneş’ten itibaren sorun yaşamıyor. Salih çok iyi kaleci. Biz burada farkındalık yaratmak istedik. Bu farkındalığı yinelemek istedik. Güzel bir etkinlik oldu. 1996 yılındaki gibi olmayacak merak etmeyin. Trabzonspor inşallah iyi yolda. 10.Türkiye Kupamızı almak için ilk adımı atacağız ve orada olacağız" dedi.

{ "vars": { "account": "UA-28164355-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-DQTZ4JSXP4" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }