61saat TV’de yayınlanan Spor Saati programında konuşan 61saat Spor Müdürü Hasan Tüncel, Bouchouari’nin sağlık durumuna ilişkin son bilgileri paylaştı. Tüncel, “Sakatlığını tamamen atlattı. Takımla birlikte hafif tempoda çalışmalarına başladı” ifadelerini kullandı.
Kas kaybı dikkat çekiyor
Deneyimli gazeteci, Bouchouari’nin yaşadığı sakatlık sonrası kas kaybına dikkat çekti. Tüncel, “Oyuncunun kas kaybı var. Bu nedenle 1-2 haftaya daha ihtiyacı var” diyerek genç futbolcunun henüz tam olarak hazır olmadığına işaret etti.
Dönüş tarihi için iki ihtimal
Tüncel, Bouchouari’nin Kayserispor maçında sahada olma ihtimalinin konuşulduğunu ancak asıl dönüşün milli aradan sonra beklendiğini belirtti. “Kayserispor maçı bir ihtimal diyorlar ama milli maç arasından sonra bekleniyor. Oyuncu şu anda takımla birlikte çalışmalarını yürütüyor” sözleriyle sürecin netleştiğini aktardı.





