Şarkıcı ve besteci Sinan Akçıl, eski Hazine ve Maliye Bakanı Trabzonlu Berat Albayrak ile bir araya geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla buluşmayı duyuran Akçıl, Berat Albayrak için "Gurur duyduğum adamla buluştum" ifadelerini kullandı.

Akçıl paylaşımında, “3 saat baş başa inanılmaz bir sabah sohbeti gerçekleştirdik. Bilinen ve bilinmeyen yaptıklarıyla ülkem adına gurur duyduğum bir genç adam o. 47 yaşına iki bakanlık sığdırmış bir siper adamı. Şimdi de Nun Okulları ile bir neslin inanılmaz bir okulda yetişmesine köprü ve vesile oluyor." ifadelerine yer verdi.

Akçıl’ın X’te yaptığı paylaşımların hiçbirinde yorum yapma seçeneği kapalı olmamasına rağmen, Berat Albayrak ile olan görselin yorumlarının sınırlandırılması dikkat çekti.

Ekran Resmi 2025 10 02 08.11.16