Combi gübre, bitkilerin dengeli beslenmek adına ihtiyaç duydukları iz elementlerini kısa sürede karşılamaktadır. İçeriğinde iz elementlerinden çinko, demir, bor, bakır, mangan ve mobilden bulunan combi gübre verim ve kalitenin artmasını sağlamaktadır.

Organik tarım içinde kullanılabilen gübre türü olarak çok tercih edilen combi gübre, yapraktan uygulanabileceği gibi damlama sulama sisteminde de uygulanabilmektedir. Sadece damlama sulama sistemiyle combi gübre uygulanacaksa haftada bir, yapraktan uygulama sistemiyle 10-15 günde olacak şekilde kullanılmalıdır. Combi gübre doğru kullanım sayesinde bitki boy uzama hızı artarırken, dal sayısı ve buna bağlı olarak çiçeklenme sayısını da arttırmaktadır. Ayrıca meyve dökümünü de azaltması verimliliğin ve kalitenin artmasını sağlamaktadır.

Combi Gübre Ne İşe Yarar?

Combi gübre bitkilerin besin element ihtiyacını karşılarken, dengeli beslenen bitki sağlıklı olacağı için çiçeklenme sayısı artacaktır. Meyve tutumu ve dane bağlama özelliklerini de arttıran combi gübre, verimsiz topraklarda bile kullanılabilmektedir.

Klorofil artışında katalizör etkisinde bulunan combi gübre, hızlı karbonhidrat oluşmasını sağlamaktadır. Bitkinin sert ya da yumuşak olması fark etmeksizin kloroz oluşumunu engellemektedir.  Ayrıca bitkilerin yeşil akşamları ve üreme gelişimlerinde denge sağlamaktadır.

Bitkiler tarafından kolay emilmesi ve kullanımın kolay olması nedeniyle çok tercih edilen combi gübre, çok küçük granüllü olması nedeniyle toz olarak da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Suda kolay çözülebilen combi gübre içeriğinde demir (Fe), molibden (Mo), çinko (Zn) ve bakır (Cu) %100 EDTA ile şelatlı olarak bulunurken; mangan (Mn), bor (B) ve kükürt (S) inorganik tuz halinde bulunmaktadır.

Verimliliği artırmak için combi gübre kullanımı hakkında ürünlerimiz paketlerinde kullanım talimatı bulunmaktadır. Kullanım talimatına göre ürünlerimizin kullanılması durumunda bitkileriniz zarar görmeyeceği gibi çevreye de zarar vermemektedir.

Combi Gübre Fiyatları

Combi gübre fiyatları piyasaya göre firmamızda daha uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Üstelik ürün kullanımı hakkında detaylı bilgi verilirken, web sitemiz üzerinden güvenli bir şekilde alışveriş yapılabilmektedir.  Her türlü toprak türünde kullanılmasıyla nedeniyle çok tercih edilen combi gübre ihtiyacınızı karşılamak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Combi gübre hakkında daha fazla bilgiyi https://www.ufuktarim.com/combi-gubre adresinden bulabilirsiniz.