Apple, iPhone ve iPad için ilk iOS 11.2 beta sürümünü piyasaya sürdü. En yeni geliştirici beta yazılımında sürümünde hangi değişikliklerin yapıldığını görmek için cihazınızı güncelleyebilirsiniz.

Hala tüm kullanıcılara gönderilecek olan beta sürümü iOS 11.1 bekleniyor. Beklediğimiz değişiklikler arasında Apple Pay Cash, iCloud'daki Mesajlar ve AirPlay 2 desteği yer alıyor. Apple Pay Cash, çalışanların test etmesi için kullanılabilir, ancak iOS 11.1 de dahil olmak üzere beta sürümleri destek vermedi. iCloud'daki mesajlar iOS 11 beta döneminde kısaca mevcuttu ve AirPlay 2 henüz mevcut değildi. 

Kontrol Merkezi için yeni bir özellik geldi. Bundan sonra widget’larda birden çok kaynağı kolaylıkla görebilirsiniz. Örneğin, Apple TV’nizde neyin oynadığını görebilirsiniz.

iOS 11.2 beta, yalnızca şimdiye kadar geliştiriciler tarafından kullanılabilir gibi görünüyor; birkaç gün içinde genel bir beta sürümü yayınlanacak.

iOS 11.2 beta 1 sürümüyle neler geliyor?

iPhone 8/8 Plus ve iPhone X için haretsiz duvar kağıtları artık eski iPhone'larda bulunabilir 
Geri bildirim uygulaması beta süresince dahil edildi
Hesap makinesi uygulamasının hatalı çalışmasına neden olan animasyon sorunu düzeltildi
Mesajlar uygulamasındaki kamera simgesi güncellendi
Daha düzenli emojiler
iOS 11.1 sürümünün Kasım ayının başlarında kullanıcıların deneyimine sunulması bekleniyor. iOS 11.2’nin kararlı sürüm için ise önümüzde daha uzun süre var.  (Milliyet)