O halde sizleri sanal alemin en büyük çiftliğine davet ediyoruz. Çiftlikte düzenini kur, sebze ve meyveleri yetiştirmeye başla ve nihayet çiftliğini geliştir. Tarlalarının yanına bir de ahır kurarak çiftlik hayvanlarının bakımını sağla ve gelirini daha da arttır. Böylesine bir çiftliğe hasret duyuyorsanız sizleri sanalın en büyük çiftlik oyunları platformuna davet ediyoruz.

Köy yaşamına ilgi duyan veya çiftlikte çalışıp kendi ürettiği ürünleri satarak geçimini kazanmak isteyenler için bulunmaz bir fırsatı sizlere sunuyoruz. Bizim Çiftlik veya Büyük Çiftlik isimleri ile anılan muhteşem bir çiftlik yaşamını bir tık ötenize getiriyoruz. Bizim Çiftlik ile kendi çiftliğini kuracak, ekin veya sebzeleri ekebilecek, kendi ahır veya kümesini kurup hayvansal ürünler üretebileceksiniz. Ürettiğiniz ürünleri elbette pazara götürüp satacak ve nihayet elde ettiğiniz gelir ile büyük çiftliğini geliştirebileceksin. Bizim Çiftlik bu yönüyle tüm çiftlik işleriyle uğraşmanıza vesile olabilecek ender oyunlardandır. Bizim Çiftlik oynayınca kendinizi adeta bir köyde bir çiftlikte bulacaksınız.

Çiftliklerde, çiftçilerin en büyük yardımcısı nedir desek sanıyoruz hepinizden aynı cevabı alırız. Çiftliklerde, tüm çift işlerinin görülmesi, ürünlerin toplanarak depoya taşınması, depodan pazara sevkiyatı, hayvanların nakli, hasat zamanı harmanda olgunlaşmış ürünlerin dövülmesi gibi bir çok işi bizler traktörler vasıtasıyla yaparız. Anlaşılacağı üzere traktörler çiftçilerin bir nevi sağ koludur. Sanalda çiftlik oyunu oynayacaksanız mutlaka traktörde kullanacaksınız demektir. Traktör oyunları çiftlik oyunlarının ayrılmaz bir parçasıdır. Dolayısıyla sanalda dahi olsa traktör kullanmayı bilmemiz icap etmektedir. Traktör oyunlarında genelde ürünlerin pazara taşınması konu edilir. Pazara engebeli arazi koşullarında ürünleri dökmeden ulaştırmanız istenir. Her aşamada traktöre yüklenen sebze ve meyvelerin miktarı arttırılarak bu motorlu araca olan hakimiyetiniz test edilir.

Çiftliklerde elbette sadece traktör gibi motorlu araçlar bulunmamaktadır. İlaçlama makineleri, çapa makinesi, pulluk, slaj makinesi, römork, süt sağım makinesi, kuluçka makinesi gibi daha bir sürü alet kullanılmaktadır. Yine Bizim Çiftlik gibi gelişmiş oyunlar sayesinde bu araçlardan bazılarını kullanma imkanına kavuşmuş olacaksınız.İsterseniz çiftliğinizde yaptığınız iş yarım kaldıysa daha sonradan devam etmek üzere o işi orada bırakma imkanınız da var. Çiftlik oyunları sadece bunlarla sınırlı değil elbette. Çiftlik hayvanlarının oyunları da farklı kategoriler ile değerlendirilerek çocukların hizmetine sunulmuştur. Örneğin inek, koyun, tavuk, ördek gibi oyunların yanısıra çiftliğin vazgeçilmezleri arasında yer alan köpek ve kedi oyunları da çiftlik oyunları arasında sayılan kategorilerdendir. Bunları bir bütün olarak bulabileceğiniz bir adres tavsiyesi isterseniz sizlere Çiftlik Oyunu platformunu tavsiye edebiliriz. Burada çiftlik oyunlarının yanı sıra çiftlik hayvanlarının tümünün oyunlarını da bulmanız mümkündür. İçinizden çiftlik oyunu oynamak geçti ise ciftlikoyunu.com.tr ile çiftlik hayatını yaşamanızı tavsiye ediyoruz. Farkı hissetmenin en yakın yolu bir tık ötenizde..