Son derece popüler, dikkat çeken oyunlar arasında harikulade bir oyun olmasıyla beraber bu yazımızda da sizlere oyun hakkında bazı ipuçları vereceğiz. Oyunda dikkat çeken, online oynandığı için her zaman ilgisini çekmek isteyeceğiniz diğer oyuncular için en iyi konulardan biri de PUBG nick konusu olacaktır.

Nick, bir diğer adıyla rumuz olarak da bildiğimiz takma adınızı internet ortamında çoğu web sitesine üye olurken düşünür ve bulursunuz. Benzer şekilde oyunlarda da giriş yaptığınızda kendi adınız soyadınız değil de özel bir nick ile beraber daha dikkat çekici şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Bu açıdan ister düz ve dikkat çeken birkaç kelime ile isterseniz de dikkat çekecek şekilde Pubg isimleri şekilli olan türleriyle beraber bir rumuz bulabileceksiniz.

Sizlere bazı önerilen rumuzlarla beraber kendinize uygun bir şekilde rumuz istiyorsanız bunu çeşitlerine göre ayrılmış şekilde siz de fikir edinebilir ve harika bir nick yazabilirsiniz. Hem erkeklere özel olarak düşünülmüş hem de kadınlara özel şekilde düşünülmüş rumuzlar vardır. Bu nickler arasında da istediğiniz gibi seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Erkekler ve Kadınlar İçin Pubg Nickleri

İngilizce isimlerden oluşacak şekilde isimler seçebilirsiniz. Çok daha teknoloji, silah ve erkeklerin meslekleriyle ilgili olarak isim seçimleri yaparak dikkat çekmeyi ya da oyunda iddialı olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Eğer bir kadın oyuncuysanız ve PUBG oynuyorsanız tabi ki dikkat çekeceğiniz harikulade rumuz çeşitleriyle beraber kendinizi gösterebilirsiniz. Peri, Güzel, Kadın, Savaşçı, Tanrıça ve benzer pek çok tamamen kadınlara hitap eden kelimelerden oluşan ve birleştireceğiniz çeşitleriyle beraber kelime kombinasyonu yaparak harika kullanımlar sağlayabilirsiniz.

Bu şekilde yapılacak olan oyun oynamalarında da karşınızdaki oyuncuları hem korkutacak hem de onlara kadın mı erkek mi olduğunuzu da göstererek de tetikte olabileceksiniz. Pubg nick önerileri konusuyla ilgili olarak pek çok çeşitlilikte rumuz seçseniz de bu nickler en iyileri olacaktır.

Bunların dışında da etki edecek şekilde şekilli ve süslü olan rumuzlarda vardır. Aşağıda birkaç örnek sunacağız sizlere. Bu nickler hem erkek hem de kadınların sevdikleri türden, internet kültürünün çok eski zamanları olan MSN dönemlerine ait nickler de oluyor.

Günlük milyonlarca oyuncunun yer aldığı aktif kullanıcısı çok fazla olan bu oyunla ilgili olarak siz de ARENA içerisinde dikkat çeken bir tavrınızla beraber bulunabilirsiniz. Buna göre de Pubg şekilli nick ile beraber hem dikkat çeker hem de insanlara oyun içinde de ne korkulu yanınızı sadece nickinizle de belli etmeyi başarabilirsiniz.

Harika bir takım kurmak kadar harika bir nick almak da önemlidir. Karakterinize uygun, oyundaki davranışlarınıza uygun ciddi, savaşçı, ölümcül veya komik, sempatik tarzda da nick seçimleriyle beraber kendinizi belli etmeye var mısınız?