SamsunG Galaxy A8 satışa çıktı. Dünyanın en çok tercih edilen markalarından biri olan ve aynı zmanda telefon üreticisi olan Samsung son olarak Galaxy A8 modelini satışa sundu. Güney Kore Merkezli şirket şimdiye kadarki en İnce modelini sunmuş oldu. Peki Samsung Galaxy A8 fiyatı ne kadar? Galaxy A8 özellikleri neler? Bu sorular üzerine ve kullanıcıları aydınlatmak adına hazırladığımız haberimizden Galaxy A8 hakkındaki tüm detayları görebilirsiniz. İşte yeni Samsung Galaxy A8 fiyatı ve özellikleri.

İşte Samsug Galaxy A8 Fiyatı ve Özellikleri araştırması
Samsung, geçtiğimiz hafta resmi tanıtımını gerçekleştirdiği, şimdiye kadar ürettiği en ince model olan, Galaxy A8'i satışa sundu.
Bugüne değin modele ilişkin pek çok sızıntı gerçekleştiği için neredeyse hiçbir sürpriz tarafı kalmayan cihazı özetleyecek olursak orta/üst seviye performans, şık tasarım ve görece uygun fiyat olarak nitelendirebiliriz.

Galaxy A8 Özellikleri
Samsung Galaxy A8
Android 5.1 işletim sistemi
158 x 76.77 x 5.94; 151 gram
5.7-inç'lik (1920x1080) Super AMOLED ekran
Snapdragon 615 yongaseti (4+4 çekirdekli işlemci ve Adreno 405 GPU)
2GB RAM
16GB/32GB dahili hafıza (+ 128GB'a kadar microSD )
16MP arka (f/1.9 diyafram aralığı) ve 5MP ön kamera (geniş açılı)
3G/4G, Wi-Fi ve BT 4.1; GPS, NFC
Parmak izi okuyucusu, opsiyonel çift SIM
3,050mAh kapasiteli bütünleşik batarya

Donanım tarafında Snapdragon 615 işlemcisi (1.5GHz) ve Adreno 405 GPU'sundan gücünü alan Galaxy A8, 2GB RAM ve 16GB/32GB depolama seçenekleri ile performans konusunda Sony Xperia M4 gibi modellerle rekabete tutuşacak. Yeri gelmişken, telefonun 128GB'a kadar microSD hafıza kartı kullanımına izin verdiğini de not düşelim. Makul donanımın 3050mAh kapasiteli pil ile buluştuğu telefon, tam şarj ile Galaxy S6 serisinden daha uzun süre çalışacak gibi görünüyor. Kamera tarafında özkaynak kullanımı ile ilerlemeyi tercih eden Samsung, 16MP çözünürlüğünde ISOCELL kullanımını tercih etmiş. Galaxy S6 serisi gibi f/1.9 diyafram değerine sahip olan ana kameraya, 5 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın eşlik ettiğini görmekteyiz.
Samsung'un üst seviye telefonlarında gördüğümüz home butona entegre parmakizi okuyucusuna da sahip olan Galaxy A8, yazılım tarafında Android 5.1 üzerinde güncel TouchWIZ arayüzü ile birlikte geliyor. Ekran ve kasa arasındaki çerçevenin kenarlarda agresif bir şekilde azaltıldığı telefon, aynı zamanda Samsung'un en şık telefonları arasında da kendisine önemli bir yer edinecek gibi görünüyor. En çok merak edilen konu ise ilk olarak Çin pazarında lanse edilen Galaxy A8'in, Samsung Türkiye tarafından eğer getirilirse ülkemizdeki fiyatlandırması, zira özellikleri itibariyle çok da ucuz olmayacak gibi görünüyor.
Samsung Galaxy A8 fiyatı ne kadar?
Siyah, beyaz ve altın renk seçenekleri ile raflardaki yerini alan modelin ilk durağı Çin pazarı oldu. Fiyatı 480 dolar olarak belirlenmiş durumda. Ülkemize girişi tahminimizce en geç önümüzdeki ayda gerçekleşir. Fiyatsa muhtemelen 2,000-2,200 TL aralığında şekillenir.
Modele yönelik tüm ince detaylar galerimizde:
 
Samsung çok 'ince' gördü: Galaxy A8

Samsung Galaxy A8 satılmaya başlandı. Samsung'un yeni modeli A8 hakkındaki tüm detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. Peki Galaxy A8 fiyatı ne kadar, özellikleri neler? Güney Kore Merkezli şirket şimdiye kadarki en ince akıllı telefonunu çıkarttı. Kullanıcıların da beğenisini kazanan yeni model telefon Türkiye'de de satışa sunulacak. İşte Samsung Galaxy A8 fiyatı ve Özellikleri hakkında bilgiler.