Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) tarafından Trabzon’da gerçekleştirilen İller arası KYK Masa Tenisi Bölge Grup müsabakaları tamamlandı. İllerindeki müsabakalarda başarılı olarak Hayri Gür Spor Salonunda düzenlenen bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanan takımların birbirinden çekişmeli müsabakalarında kızlarda Trabzon, erkeklerde ise Samsun takımları şampiyon oldu. 
 Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri ile Spor Şube Müdürlüğünün organize ettiği İller arası KYK Masa Tenisi Bölge Grup müsabakalarına Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize, Samsun, Sinop, Tokat ve Trabzon’daki üniversitelerde eğitim gören ve yurtlarda kalan öğrencilerin oluşturdukları takımlar katıldı. Toplam 68 sporcu 3 gün devam eden turnuvada nefes kesen maçlara imza attı. 
Birbirinden hünerli gençlerin mücadelelerinin ardından kızlar kategorisinde birinciliği Trabzon takımı aldı. Samsun ekibi ikinci, Rize üçüncü, Giresun KYK Kız takımı ise dördüncü olarak turnuvayı tamamladı. Erkeklerde ise zirveye Samsun KYK takımı kuruldu, Trabzon ikinci, Tokat temsilcisi üçüncü, Rize KYK ise dördüncü oldu. Kategorilerinde şampiyon olan takımlar Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.
Dereceye giren ekiplere madalyalarını Yurt İdare İşleri Şube Müdürü Hayrettin Köse ve Spor Şube Müdür V. Yusuf Çebi verdi. İl Müdürü Birdal Öztürk, “Gençlerimiz hem yarışma heyecanı yaşadı, hem Trabzon’u tanıdı, hem de yeni dostluklar edindi. Her anlamıyla bu tür turnuvalar çok önemli” dedi. Öte yandan turnuvadaki bir günlük arayı değerlendiren gençler, Uzungöl ‘e giderek keyifli anlar geçirdi.