LA LIGA’YA GERİ DÖNÜŞ

Dün Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Enis Bardhi’nin yeni takımı belli oluyor.  Todofichajes’in haberine göre Bardhi, bir dönem Trabzonspor'un yakından ilgilendiği milli futbolcu Cenk Özkacar’ın da kiralık olarak forma giydiği LaLiga ekibi Real Valladolid ile anlaşmaya vardı. Haberde, Espanyol ve Rayo Vallecano’nun da oyuncuya ilgisinin olduğu ancak transfer yarışını Valladolid’in kazandığı ifade edildi.

"KURTULUŞU ARAYAN YILDIZ İMZA"

Real Valladolid’in LaLiga’da kümede kalma savaşı verdiği ve şu an ligde 19. sırada olduğu hatırlatılarak, Bardhi’nin transferi için İspanyol basınında “Kurtuluşu aramak için yıldız imza” yorumu yapıldı.

İSPANYA’YA YABANCI DEĞİL

Enis Bardhi, İspanyol futboluna aşina bir isim. 2017-2022 yılları arasında Levante formasıyla LaLiga’da mücadele eden Makedon oyuncu, burada önemli performanslara imza atmıştı. Bardhi, kariyerinde 97 Trabzonspor maçına çıkarak 14 gol atmış ve 7 asist yapmıştı.
 

Kaynak: 61SAAT HABER MERKEZİ