Başkan Genç: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde hedeflerimize ulaşmak için büyük bir kararlılık ile çalışıyoruz. Bu hedef de büyük ve güçlü ülke olan Türkiye'yi kurmak, ülkemizi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmektir" dedi. 

Ak Parti'nin bu zamana kadar girdiği tüm seçimleri kazanma başarısı gösterdiğini hatırlatan Genç, “Bir taraftan zaferler kazanarak milletimize hizmet etmek için gayret ederken diğer taraftan da karanlık odaklar tarafından, 18 yıl boyunca sahnelemek istenen her türlü kirli senaryoyu bozduk. Bu zamana kadar tüm kirli oyunları basireti ve milli iradeye olan bağlılıkları ile bozan Türk milleti son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimini de sokaklara akın ederek durdurmuştur" diye konuştu.

Türkiye'nin Ak Parti ile birlikte ekonomisini güçlendiren, savunma sanayisinde kendi silahını yapan bir ülke haline geldiğini kaydeden Ahmet Metin Genç, şöyle dedi: "Türkiye kalkınma hamlesi ile kendi coğrafyasında ve tüm dünyada söz sahibi olan bir ülke haline gelmiştir. Partimizin iktidara gelişinin 18. yıldönümünde, bu milli bilinç ve ruh ile ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile emekleri ve fedakârlıkları ile bu günlere geldiğimiz kıymetli teşkilat mensuplarımıza ve Ak Parti ailemize şükranlarımı sunuyor, Cumhurbaşkanımızla, dava arkadaşlarımızla, ilk günkü aşk ve heyecanımızla nice başarılı zaferlere daha kavuşmayı Allah’tan niyaz ediyorum.”