Kayyum olarak birçok yerde görev yapan Ortahisar Aday Adayı Hasan Kamil Velioğlu Koray Aydın ile açıklamalarda bulundu.Açıklamaları şu şekilde;

Koray Aydın’ın ‘Trabzon’da yetişmiş bunca siyasetçi varken AK Parti bula bula Kayyum adayını mı buldu?’ sözü Koray Aydın'ın TRABZON’da içerisine düştüğü acziyetin bir göstergesidir.
Ülkemizde son yıllarda Terörle Mücadele kapsamında Ticari Kurum ve Belediyelere KAYYIM olarak atanan kişiler çok önemli vatani görevler üstlenmişlerdir. Bu kişiler sayesinde Terörün Finansmanı başta olmak üzere, tüm güç kaynaklarına devletimizce HANÇER saplanmış ve terörün beli bükülmüştür. 
Her fırsatta Milliyetçilik ve Vatanpervelik vurgusu yapan Sayın Koray AYDIN, Devletin Bekası için yapılan Terörle Mücadelenin başarıya ulaşmasında büyük pay sahibi olan, canı pahasına da olsa VATANININ ve DEVLETİNİN yanında tavır alan KAYYIM’lara teşekkür etmesi gerekirken, küçük siyasi hesaplarla menfaat elde peşine düşmesi kendisi açısından büyük bir hezeyandır.
20 Yıllık siyaset yaşantımda her zaman İlkelerden yoksun siyasetçilere karşı mücadele etmiş biri olarak Sayın vekilin bu açıklamalarından ötürü başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Zorluoğlu ve şahsım olmak üzere, tüm Trabzon Halkından ve aziz Milletimizden özür dilemesi gerekmektedir. 
Hasan Kamil VELİOĞLU
AK PARTİ Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı