AK Parti’de yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyenlerin başvuru sürecinin başlamasının ardından, Arsin’de ilk resmi başvuru gerçekleşti.
Seyit Hisoğlu, Arsin İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği açıklamayla birlikte Arsin Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.
Parti binasında gerçekleştirdiği açıklamada, AK Parti’nin çatısı altında İlk günkü heyecanla, mazlumların umudu, milletin sesi, kimsesizlerin kimsesi olarak bir kez daha beraber olduklarını söyleyen Hisoğlu, “Bir aradayız, omuz omuzayız, sırt sırtayız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı kutlu davanın yolunda, ‘Rotamız milletin rotasıdır’ diyerek biriz, iriyiz, diriyiz, hep birlikteyiz” dedi.

‘Yeter söz milletindir’ anlayışı demokrasinin temel unsuru
Yerel seçimlerin 31 Mart 2019’da gerçekleştirileceğini anımsatan Hisoğlu, “Bu davanın lideri olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Yeter söz milletindir’ anlayışıyla demokrasinin temel unsuru olan seçimlerden birini daha hep birlikte gerçekleştireceğiz. Her seçim millete koşa koşa gitme hevesiyle davranan ve milletin teveccühünü almak, milletin beklentilerine karşılık vermek amacıyla millete gitmeyi bilen AK Parti’nin saflarında ve kurucu Genel Başkan’ımızın izinde gece gündüz demeden hummalı bir şekilde çalışacağımız sürecin içerisine girmiş bulunuyoruz.” diye konuştu.

Arsin için aday adayıyım
‘AK Parti, halka en iyi hizmeti getirmenin şiar edildiği milletin esas alındığı bir dava partisidir’ diyen Hisoğlu, “Hizmetin bir an olsun aksatılmadığı Arsin ilçemizde, mevcut çıtayı daha yukarıya taşımak, AK Parti vizyonu ve misyonunun şuuruyla ülkemize, milletimize ve Arsin halkımıza hizmet için Arsin Belediye Başkanlığına içerisinde bulunmaktan ve hizmet etmekten son derece gurur duyduğum ve mutlu olduğum AK Parti’den aday adayı olduğumu huzurlarınızda ilan ediyorum.” İfadelerini kullanarak aday adaylığını açıkladı.

Tek gayemiz millet
Katılımcı ve ortak akılla yönetilen bir belediye anlayışını benimsediklerini vurgulayan Hisoğlu, “Devralmayı arzuladığımız bayrağı hep daha ileriye taşımayı hedefleyenler olarak, ilçemizde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle gerçekleştirilen yatırımların devamı için, halkımız arasında ayrım gözetmeksizin, tek gayemiz millete hizmet anlayışıyla bu yola çıktık. Unutulmamalıdır ki, bu dava kişisel bir dava değil, millet davasıdır. Milletimizin var olma davasıdır. Evlatlarımıza daha iyi bir gelecek hazırlama, mazlumların mazlumiyetlerinin giderilip, hakkın ve adaletin kaim kılınması davasıdır. Bu ahvalde, sonuç ne olursa olsun, hepimiz biriz, beraberiz, kardeşiz. Kutlu davamızı milletimiz müreffeh geleceği için omuzlayan neferleriz. Hepimizin Ata toprağı Arsin, gayesi Arsin ve her bir mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızdır. Saygı ve sevgilerimi sunuyor, Allah’tan hepimizin ve aziz milletimizin yar ve yardımcısı olmasını diliyorum.” açıklamalarında bulundu.
Hisoğlu, açıklamasının ardından aday adaylığı başvuru belgesini AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül’e teslim etti.