TRABZON Genç İletişimciler Derneği üyeleri, 'Dünya Alkışlar Günü'nde sosyal farkındalık yaratmak amacıyla 'sen de alkışla' adı altında etkinlik düzenledi. Sokakta toplanan dernek üyeleri bir süre alkışla tempo tuttu.

Ortahisar ilçesi Uzun Sokak'ta toplanan Trabzon Genç İletişimciler Derneği mensupları, 'Dünya Alkışlar Günü'nde sosyal farkındalık yaratmak amacıyla 'sen de alkışla' adı altında etkinlik düzenledi. Dernek üyeleri, 'Emekçileri, çalışanları, yardım severleri, sokak hayvanlarını koruyanları alkışlıyoruz' sloganlarıyla vatandaşlara seslendi. Etkinlik civardaki vatandaşlar tarafından da ilgi görürken, çevredeki bazı vatandaşlar da etkinliğe katılım gösterdi. Dernek üyeleri ve vatandaşlar sokakta alkışla tempo tuttu.

Trabzon Genç İletişimciler Derneği Başkanı Miraç Serin, 11 Şubat Dünya Alkış Gününü dernek olarak sosyal farkındalık projesine çevirdiklerini belirterek, "İnsanlar etraflarındaki güzel olan, iyi olan, mutluluk verici şeyleri göremiyor. Biz de bunlara dikkat çekmek istiyoruz. Bu anlamda dünyada ve Türkiye'de iyi olan şeyleri burada söyleyerek onları teşvik etmek istedik. Bizim için çok güzel bir etkinlik oldu. Bu etkinliğin ilkini gerçekleştirdik. İnşallah devamı gelir. Bu tür etkinliklerin artmasını da gönülden istiyoruz" dedi.