61SAAT HABER SERVİSİ - AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mazhar Yıldırımhan, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından yazılı bir açıklama yaptı.
Yaklaşık 34 yıldır, Trabzon’a hizmet etme gayreti içinde olduğunu belirten Yıldırımhan, “Yaklaşık 34 yıldır güzel şehrimiz Trabzonda, siyasette, STK larda, bürokraside hiç bir zaman ben demeden gücüm yettiğince şehrime, halkımıza ve Allah davasına hizmet etmenin gayreti içerisinde oldum. Bir gün olsun çizgimi, istikametimi ve samimiyetimi bozmadım. Bundan böyle de bozmayacağım” ifadelerine yer verdi.

"MÜCADELEMİ SÜRDÜRDÜM"
“Çok büyük bir samimiyetle ve gönülden şehrimize ve güzel insanlarına daha güzel ve kalıcı hizmet yapabilmek adına Büyükşehir belediye başkan aday adayı oldum” diyerek açıklamasına devam eden Yıldırımhan,
“Duruşumu, samimiyetimi sarsmadan, hiç bir hileye, dalavereye, çapraz ilişkilere tevessül etmeden bir ahlak siyaseti çerçevesinde mücadelemi sürdürdüm. Elimden geleni yaptım. Bir dava ve ahlak siyasetinin tüm gereklerini yerine getirdim. Kader böyle tecelli etti. Karar vericilerin çok üstünde olan kaderin sahibine bi hakkın teslimiyetimiz vardır. Bu süreçte bizlere muhabbetle kucak açan, gönüllerinde bize yer açan başta halkımızın her ferdine, teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan fedakar kardeşlerimize, STK larımızın herbirine şükran borçluyum. Onların muhabbeti her daim gönlümüzün ışığı olacaktır” dedi.

"HAKKIN RIZASIDIR"
Yıldırımhan, açıklamasını şu şekilde bitirdi: “Elbette her makam herkes için geçicidir. Baki olan halkın ve daha üstünde hakkın rızasıdır. Biz her daim halkımızın emrindeyiz. Telefon ve mesajları ile bize güzel ve duygulu düşüncelerini ileten herkese minnettarız ve müteşekkiriz. Allah miletimize memleketimize asla zeval vermesin. Bu vesile ile AK parti bşehir başkan adayı olan değerli hemşerimiz, kardeşimiz sn Murat Zorluyu tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum”