FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topalla Sofrada, bu hafta Trabzon'dan izleyici karşısına çıktı. 17-21 Aralık tarihleri arasında yayınlanan yarışmada, Kübra - Gülay, Fatma - Meryem, Züleyha - Nazende, İlknur - Emine ve Özlem - Müdaher çiftleri 10 bin liralık ödül için yarışacak. Peki yeni yarışmacılar Kübra - Gülay, Fatma - Meryem, Züleyha - Nazende, İlknur - Emine ve Özlem - Müdaher çiftleri kimdir, aslen nereliler ve ne iş yapıyorlar? 

Kübra Turan ve Kayınvalidesi Gülay Hanım Kimdir? Haftanın ilk gününde yarışacak olan Kübra Turan, 27 yaşında ve 1,5 yıllık evli. Babadan lokantacı olan yarışmacı, Karadeniz yemeklerinin aşığı olduğunu söylüyor. Kayınvalide Gülay Hanım ise çılgın, hırslı ve çok iddialı olduğunu belirtiyor.

Fatma Akkaya ve Kayınvalidesi Meryem Hanım Kimdir? 18 Aralık Salı günü ter dökecek olan Fatma Akkaya, 31 yaşında ve 10 yıllık evli. Kayınvalidesi Meryem Hanım ise tam bir doğal yaşam tutkunu olduğunu söylüyor.

Züleyha Eyüboğlu ve Kaynanası Nazende Hanım Kimdir? Çarşamba günü kaynanaları misafir edecek olan Züleyha Eyüboğlu 4,5 yıllık evli. 32 yaşındaki Eyüboğlu, aslen Hataylı. Kayınvalidesi Nazende Hanım ise havalı ve hırslı tavırlarıyla dikkat çekiyor.

İlknur Eroğlu ve Kaynanası Emine Hanım Kimdir? 20 Aralık Perşembe günü yarışmacısı İlknur Eroğlu, 33 yaşında ve 7 senelik evli. Yarışmacı kırılgan ama hırslı birisi olduğunu ileri sürüyor. Kayınvalidesi Emine Hanım ise kontrolcü ve biraz inatçı birisi olduğunu dile getiriyor.

Özlem Kayan ve Kayınvalidesi Müdaher Hanım Kimdir? 10 bin liralık büyük ödülün belli olacağı haftanın finalinde yarışacak olan Özlem Kayan, daha 1 yıllık evli. 20 yaşındaki yarışmacı, kırılgan ve alından olduğunu söylüyor.