Tüm Türkiye’de olduğu gibi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Trabzon’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Günün önemi nedeniyle Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Başkan Yardımcıları Medya Tanıtım Birim Başkanı Ahmet Uğur Zihni ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Halil İbrahim Demirtaş, Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, KTÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Çolak, Ak Parti Trabzon ÜNİAK başkanı Gökhan İskenderoğlu, teşkilat üyeleri, konsey  ve ÜNİAK üyeleri ile birlikte 61saat.com internet haber sitesi çalışanlarını ziyaret ederek, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladılar. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi kısa zamanda Trabzon ve Türkiye gündeminin en önemli ve özel haberlerini tüm dünyadaki hemşerilerimize ulaştırarak büyük bir habercilik başarısı gösteren 61saat.com ekibine teşekkür etti. Revi Trabzon basının Türkiye’deki basın sektörünün lokomotifi olduğunu ifade ederek ‘Trabzon’daki tüm meslektaşlarınızın gününü kutlar başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Aynı şevk ve azimle Trabzon basınının Türkiye’deki yerini her zaman koruyacağından asla şüphemiz yoktur. Kamu görevi üstlenen ve büyük bir sorumluluğa sahip olarak Türkiye’ye örnek olan Trabzon basınının haklarının korunması anlamında üzerimize düşeni her zaman yerine getirmeye hazırız’ ifadelerini kullandı. 

Revi daha sonra 61saat haber merkezinin mutfağına girerek haber akışının nasıl sağlandığını inceledi.

Ak Parti Trabzon İl Gençlik kolları Başkanı Halim Yılmaz’da Trabzon basınının en önemli yayın organlarından biri olan 61saat.com’un etik ilkeli ve ahlaklı haber anlayışından taviz vermeyerek kamuoyunu bilgilendirme anlamında en hızlı şekilde görev yaptığını, bu manada emeği geçen 61saat.com ekibine tebrik ettiğini ifade etti. 

KTÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Çolak ile ÜNİAK Başkanı Gökhan İskenderoğlu’da Trabzon’de konsey ve teşkilatlarının yaptığı çalışmaları tarafsız ve etkili bir şekilde her zaman yer veren, sadece habercilik değil, şehrin sorunlarının kamuoyuna yansıtılması, üniversite öğrencilerinin sorunlarının çözümü noktasında ki desteklerinden ötürü 61saat.com İmtiyaz Sahibi Erhan Esaspehlivan ve ekibine teşekkür ettiler.