Divan Başkanlığını Abdülkadir Kalyoncu, Fahrettin Velibaşoğlu, katip üyeliklerini de Ayşen Sağır ve Nebahat Saraç ‘ın yaptığı genel kurul sonunda Okul Aile Birliği Başkanlık seçimi yapıldı. Tek listeyle girilen seçimden mevcut başkan Eda Çimşit yeniden başkan oldu. Çimşit, bir yıllığına 100’üncü Yıl Okul Aile Birliği Başkanlığını yürütecek. 

Genel Kurulda konuşan Okul Müdürü Saim Topal sezon başında zor bir süreçten geçtiklerini kendinin de okula yeni atandığını belirterek “ Yeni bir okul ve taşınma süreci çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Öğretmen arkadaşlarım ve velilerimize destek ve yardımlarından dolayı teşekkürlerimi ifade ediyorum. Eksiklerimiz var. Bu eksikleri siz velilerimizin ve öğretmenlerimizin gayretleriyle kısa sürede çözeceğiz . Öncelikle anlayışınız için hepinize teşekkür ediyorum. Amacımız, 100’üncü Yıl İlkokulu’nun eğitim ve öğretimiyle, sosyal sportif ve sanatsal faaliyetleriyle Trabzon’da ilk üç sıra arasında yer almasını sağlamaktır.“ dedi.

Ardından Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu okunup ibra edildi. Başka aday çıkmayınca mevcut başkan Eda Çimşit yeniden başkanlığa seçildi. Bir yıl boyunca 100’üncü Yıl İlkokulu Okul Aile Birliği’nin başkanlığını yürütecek olan Çimşit’in listesinde Nur Altuntaş, Yağmur Demir, Havva Kalaycı ve Sevda Kırcı yer alıyor. Okul Aile Birliği hafta içerisinde toplanıp görev bölümü yapacak.

Seçimin ardından kürsüye gelen Okul Aile Birliği Başkanı Eda Çimşit kendilerine olan güveni boşa çıkarmayacaklarını, yönetim kurulu arkadaşlarıyla el ele vererek çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek “ Her şey çocuklarımızın daha iyi eğitim ve öğretim görmesini sağlamak. Bunun için buradayız. “ diye konuştu.