Tüm dünyada 11 çılgınlığı yaşanırken, Rize'de 82 Yıl Devlet Hastanesi'nde bugün saat 11:11'de dünyaya gelen Esma Nur isimli bebek Rize'nin en şanslı bebeği kabul edildi. Bir çok kişi nikah tarihlerini bugün saat 11.11'e aldırmak için uğraşırken Esma Nur bebeğin bugün dünyaya gelmesi ve doğumunun saat 11'de yapılması tesadüf oldu.
Türkiye genelinde 11 ilde 11 oteli bulunan Dedeman Oteller zincirine bağlı Rize Dedeman Otel'i Rize'nin en şanslı bebeği ilan edilen Esma Nur bebeği çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi. Rize Dedeman Oteli Genel Müdürü Fatih İskin, Esma Nur bebeğe 1.111 TL para ödülü ile yeni doğan malzemeleri verdi. Ayrıca Esma Nur'un 11 yaşına kadar tüm doğum günü organizasyonları Rize Dedeman Oteli tarafından üstlenildi.
Bebeğin hediye çekini babası Altan Kopuz aldı. Kopuz, ilk kez baba olduğunu belirterek çok mutlu olduğunu, yaşanan bu ilginç tesadüfün ise kendilerini ayrıca mutlu ettiğini belirterek İşkin'e teşekkür etti. Anne Necla Kopuz'un bir süre daha ameliyathanede kalması gerektiği için hediyelerin takdiminde bebeğinin yanında bulunamadığı belirtildi.

TRABZON’DA DA TARİH VE SAAT
Bütün dünyada 11.11.2011 çılgınlığı sürerken,
  Trabzon'da da 11.11.2011 saat 11.11'de Özel Karadeniz Hastanesi'nde bir bebek dünyaya gözlerini açtı. Özel Karadeniz Hastanesinde saat 11.11'de Atahan ismi verilen bir erkek çocuk dünyaya geldi. Baba Mehmet ve anne Mehtap Ağzıküçük, ikinci çocukları olduğunu belirterek, "Oğlumuzun bugün doğması bizim için sürpriz oldu. Nikahının da bu gibi tarihe denk getirmeyi düşünüyorum" dedi Öte yandan hastane de bugün dört bebek daha dünyaya gözlerini açtı.