Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman, 112 Şube Müdürü Dr. Serdar Küçük ve beraberindekiler, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu makamında ziyaret ederek 112 acil servis istasyonlarının iyileştirilmesi konusunda işbirliği görüşmesinde bulundu.

Ziyarette konuşan TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, oda olarak çok hassas bir konu olan 112 acil sağlık hizmetleri konusunda gereken desteğin verileceğini söyledi. Başkan Hacısalihoğlu, “Şehrimizdeki ambulansların gerek içindeki donanımlarının artırılması gerekse de sayılarının çoğaltılması konusunda elimizden ne geliyorsa yapalım. Çünkü bu sağlık hizmeti insan yaşamında çok çok önemli. 1 saniye dahi hayat kurtarıyor. En kötü anında insanımıza en üst hizmeti sağlamak için odamız ve üyelerimiz üzerine düşen her katkıyı vermeye hazırdır” dedi.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman ise Trabzon’da halen 21 istasyondan hizmet veren acil servis ambulansları olduğunu belirterek “ 21 istasyonumuzun yanı sıra ambulans helikopterimiz de var. 21 istasyondaki ambulans filomuzun yenilenerek bu alandaki hizmeti daha üst seviyelere çıkarmak istiyoruz. Ayrıca 22 acil servis istasyonumuza 6 istasyon daha ekleyerek il genelinde 28 acil istasyondan hizmetimizi sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.