61SAAT HABER SERVİSİ - Dünyayı dolaşmak belki de bir çok kişinin hayali... Ancak kimi zaman maddi durumlar, kimi zaman ise korkular bu hayalin sürekli ertelenmesine neden oluyor. Rus İlya Zinovev bu hayalini gerçekleştiren nadir insanlardan...
Öyle ki cebinde beş kuruş parası olmadan toplamda 13 ülkeye ve sayısız şehir gezdi. İlya Zinovev’in son durağı ise Trabzon...

Jonglör, dans eğitmenliği ve aktörlük yaparak kazandığı paralarla dünyayı gezen Zinovev, bu sırada sayısız da arkadaş edindi.

Deneyimlerini sosyal medya hesabından paylaşan genç adamın, Trabzon Meydan Parkında yaptığı Pandomim gösterisi ise zabıta engeline takıldı.

Vatandaşların büyük hayranlıkla izlediği Zinovev’in gösterisini arkadaşı Nagihan Demir’de kamerayla kayıt altına aldı. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri bölgeye gelerek Demir’e şikayet olduğu kendilerinin zor durumda kaldığı yönünde ifadeler kullanınca Zinovev’de gösterisini erken bitirmek zorunda kaldı.



Kazakistan, Kırgızistan, Rusya, Mongolia, Çin, Tayland, Vietnam, Endonezya, Singapur, Laos, Gürcistan Malezya gibi ülkeleri gezdiğini kaydeden Zinovev, son durağının ise Türkiye olduğunu belirtti.

Gürcistan’dan Trabzon’a geldiğini belirten Zorovev, Türkiye’de çeşitli illeri gezdikten sonra ise Avrupa’ya doğru yol alacak...



KÖTÜ DAVRANMA BİR ŞEY OLMADI
Konuyla ilgili Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yetkililer ise, “Vatandaşın şikayeti üzerine, Zabıta ekiplerimiz olay yerine gitti yüzü gözü boyalı bir vatandaşın bazı hareketler yaparak müzik çaldığını gördü ona uygun bir yer gösterdi herhangi bir kötü müdahalede bulunmadık. Kötü davranma ve benzeri bir şey olmadı” ifadelerini kullandı.