Trabzon'un Arsin ilçesinin en eski ve uzun zamanlar tek lisesi olan ve geçtiğimiz dönem son mezunlarını vererek kapanan Arsin Lisesi'nin 1999 yılı mezunları ve öğretmenleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Deniz Yıldızı Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğine o dönemin öğretmenlerimden Rafet Şahin, Ferhat Kurt, Davut Toplaoğlu, Muhammet İkinci ve Yeşim Erteken ile birlikte o dönemin mezunları katıldı.

Mezunlar 1999 yılının ardından ilk kez bir araya geldiklerini ve bunun büyük ve anlatılamaz bir heyecan olduğunu aktardılar. Eski anıların konuşulduğu buluşma duygusal anlara da şahitlik etti. Arsin Lisesi 1999 yılı mezunları bundan sonra bu buluşmanın geleneksel hale getirilip her yıl yapılması planlandı. 

Tam 18 yıl sonra buluşan lise arkadaşları kendilerini yalnız bırakmayan öğretmenlerine de minnettar olduklarını söylerken, buluşmaya iştirak eden öğretmenler de böyle bir ortamın gerçekleşmesine vesile olan ve yemeğe katılarak geçmişe bir yolculuk yapmalarını sağlayan bütün eski öğrencilerine teşekkür ettiler.