Beyhan ve Metin Tutup çiftinin, saat 00.02'de normal doğumla 2 kilo 800 gram ağırlığındaki kız çocukları, Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya geldi.
Arsin ilçesine bağlı Işıklı köyünden ambulans ile Trabzon'a gelen anne Beyhan Tutup, dördüncü çocuğuna kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, ''Yeni yılda doğması ve sağlıklı olması bizleri dahada mutlu etti. Buradaki hemşirelerle birlikte adının Zeynep Yağmur olmasına karar verdik'' dedi.

 

İLK DEFA ANNE BABA OLDULAR
Yeniyılın bir diğer özel bebeği ise Elif Nisa oldu...
Nisa, Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde dünyaya geldi.
Artvin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yabancılar Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Taner Çelik, aynı teşkilatta Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'nde görevli Sevilay Uysal Çelik çiftini ilk bebekleri, saat 00.07'de Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde sezaryenle dünyaya geldi.
İki yıllık evli Çelik ailesi, 1 ay önce doğan kızlarının adını Elif Nisa koydu. Baba Taner Çelik, ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşarken, "Kızımız bize sürpriz yaptı. Hastaneye kontrol için gelmiştik, kızımızı kucağımıza almak nasip oldu. Allah olmayanlara nasip etsin. Çocuğumuzun ismini birlikte karar vererek Elif Nisa koyduk. Baba olmak çok çok farklı bir duygu. Çok mutluyuz" dedi.
Anne Sevilay Uysal Çelik de, bebeğinin erken dünyaya geldiğini belirterek, "Trabzon'a kontrol için gelmiştik. Doğum erken oldu. Bize sürpriz oldu, bugüne kısmetmiş. Anne olmak farklı bir duygu" diye konuştu.
Öte yandan, sezaryenle 3 kilo 300 gram ağırlığında doğan bebeğin sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.