TC Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, 2017 yılının kayıt altına alındığı, sayısız önemli gelişmelerin zengin bir arşivinin yer aldığı "Almanak" Trabzon Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Sadettin Kaşıkçı tarafından sitemiz imtiyaz sahibi Erhan Esaspehlivan'a hediye  edildi.

İl Müdürü Kaşıkçı Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün Türkiye Genelinde tüm basın yayın kuruluşlarıyla sürekli iletişim halinde olduğunu, etkin ve güçlü Türkiye algısını herkese ulaştırmak için sürekli yeni çalışmalar ve stratejiler geliştirdiğini ifade etti.

Hediye edilen 2017 almanağı ile ilgili bilgi veren Kaşıkçı; “ Arşiv çok önemlidir. Arşiv bir ülkenin hafızasıdır. Sporda, sanatta, bilimde, siyasette, dünyada ve ülkemizde önemli birçok olayın yani 2017 yılının kayıt altına alınarak zengin bir arşive dönüştürüldüğü bu almanakta büyük bir emek var. T.C. Başbakanlık Basın Yayın Enfermasyon Genel Müdürlüğümüzün her yıl hazırladığı bu önemli eserden bir tanesini sizlerle paylaşmak istedim.

Sizlere de başarılı çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum”  diye ifade etti.

61.saat.com imtiyaz sahibi Erhan Esaspehlivan da İl Müdürü Kaşıkçı’ya ziyaretinden ve hediyesinden dolayı teşekkür ederek Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün bu çalışmasının büyük önem arz ettiğini, her yıl bu yayını sabırsızlıkla beklediğini kaydederek emeği geçenlere teşekkür etti.