61 SAAT HABER SERVİSİ
Parti yöneticilerinin de bulunduğu toplantıda Gedikli gazetecilerin sorularını yanıtladı.Kendini ve yönetim kurulunu tanıtan Gedikli “Ortahisar’da yönetim kurulu 23. Bizim arkadaşlarımız gönüllülük çoktu. Biz yönetim kurulunu 30 kişi talep ettik kabul ettiler. Mahalle başkanlarımızı yönetimi koyduk. STK’lardan yöneticiler aldık.”

BİZİM DAVAMIZ YOK DERLERSE…
Arsin teşkilatının MHP’den ayrılması hatırlatması üzerine cevap veren Gedikli “Bu bir siyasi tercihtir. Yemin Allah ile arasında olan bir şeydir. Biz şeref ve namusumuz üzerine yemin ederiz, buradayız. Başka yere gidemeyiz. MHP’ye alternatif olarak görülüyor ama bunlara MHP’den HDP’den CHP’den katılan bir örnekler var, merkez parti demeliyiz. Liberal bir parti tercihtir. Bizim davamız yok derlerse saygı duyarız.”

BİR ŞEYLER DEĞİŞİYOR
“MHP 47 yıllık partidir. Hiç bir zaman baraj sorunu olmamıştır. Her dönemde barajı geçmiştir MHP ideolojik bir partidir. AK Parti’nin çatısı altına girme gibi bir durum olmayacaktır. HDP, CHP ile bir çatı altına girerse saflar sıklaşırsa bu söylem gerçekleşir. Ama bir parti olarak bu iş olmaz. Biz 15 sene boyunca AK Parti’yi eleştiriyorduk. Genel Başkanımız için hitaplarda bulunuldu. Baktığımız zaman Atatürk demek suçtu, böyle bir ortamda baktığımız zaman bir şeyler değişiyor. Bazı şeylerin rastgele olduğuna inanmıyorum.”

MHP’NİN ÜÇ HİLALİNİ ORTAHİSAR’DA DALGALANDILARACAĞIZ
Ahmet Metin Genç’i ziyaret ettiğini söyleyen Gedikli “Trabzon’da ticarete baktığın zaman ortada, trafiğe baktığın zaman ortada biz baktığımız zaman eleştirmek istemiyoruz belediyeleri. Ortam sıkıntılı. Germek istemiyoruz. Ama biz 2019’da talibiz. MHP’nin üç hilalini Ortahisar’da dalgadıracağız. Biz ziyaretlerimize baktık herkesin sıkıntıları var. Bende ziyaretlerde şu açıklamayı yaptım biz dünyayı yöneten insanlarız diyoruz, biz daha Ortahisar’ı yönetemiyormuşuz.”