AK Parti İl Başkan yardımcıları Halkla İlişkiler başkanı Erol Tosun, Sosyal işler başkanı Canan Bülbül, Tonya’da Fatma Gürdal ve Nedim Özkan, Beşikdüzü’nde Alaatin Dilli ve Çaykara’da Murat Günaçar isimli engelli vatandaşların evlerine giderek engelli akülü araçları kendilerine verdiler.

AK Parti İl Başkan yardımcısı, Halkla İlişkiler başkanı Erol Tosun, engelli vatandaşların günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmanın temel hedefleri arasında yer aldığını ifade ederek “ bu manada hayırsever işadamlarımızın katkılarıyla aldığımız akülü araçları engelli kardeşlerimize teslim ediyoruz. Sahiplerine ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti İl Başkan yardımcısı, Sosyal işler başkanı Canan Bülbül’de, AK Parti olarak, engelli vatandaşların kendi kendilerine yetebilmeleri, bilgi ve kültür düzeylerini yükseltmeleri, meslek sahibi olabilmeleri için gerekli çalışmaları yaptıklarını dile getirerek “ Onların yaralarına bir parça da merhem olabildik isek ne mutlu bizlere, Güle güle kullansınlar dedi.

Akülü arabasını alan engelli vatandaşlarda, akülü araba sayesinde sosyal hayata bir nebzede olsa adım attıklarını belirterek, hayırsever işadamlarına, buna vesile olan Bakanımız Sn. Faruk Nafiz Özak ve AK Partiye teşekkür ettiler.