Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde parkta oynarken kalp krizi geçiren ve ailesi tarafından hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki çocuk, yolda hayatını kaybetti.

Olay, Kestaneci Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sibel ve Yener Yıldırım çiftinin iki çocuklarından biri olan 6 yaşındaki Ömer Yıldırım parkta arkadaşları ile oynarken aniden bayılınca ailesine haber verildi. Anne Sibel Yıldırım’ın vefat eden babası Ramis Avşar’ın cenazesinde bulunan aile, çocuk parkına gelerek Ömer Yıldırım’ı özel araçla hastaneye kaldırdı. Kalbi duran Ömer Yıldırım, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Ömer Yıldırım dedesinin ardından bir gün sonra aynı mezarlıkta düzenlenen cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Vefat eden 6 yaşındaki Ömer’in dayısı İsmail Avşar yeğeninin bir rahatsızlığı bulunmadığını belirterek, “Dün babamın cenazesi vardı, onu defnediyorduk. Saat 17.00 civarında yeğenim parkta oynarken düşüp bayılmış. Çocuğu hastaneye götürmüşler, kalp krizi geçirmiş. Hastanede vefat etti, bu gün toprağa verdik. Bir rahatsızlığı yoktu. Bir anda düşüp kalp krizi geçirmiş, genç yaşta” dedi.

Ölümü şüpheli bulunan 6 yaşındaki çocuğa Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde otopsi yapıldığı ve savcılığın soruşturma başlattığı belirtildi.

(Vedat Kılıç / İHA)