6 Türk 6 da yabancı ortaklı uluslararası bir proje olan My Future Is In My Moneybox (Geleceğim Kumbaramda) projesi çocuklara elektriği, suyu, yiyecekleri, parayı ve sahip oldukları her şeyi tasarruflu kullanmanın ne kadar güzel sonuçlar doğuracağını göstermeyi amaçlıyor. 
Bu kapsamda sınıfa bir de kumbara koyuldu ve çocuklar harçlıklarından kalan küçük paralarla abur cubur almak yerine birikim yaptılar. Böylece hem sağlıklı beslenip hem de biriktirilen  parayı bağışlayarak sevgi ve merhamet değerini daha iyi kavramış oldular. Kısa zamanda  biriktirilen paranın yeterli olmayacağını düşünen öğretmen ve veliler güzel bir kermes yaparak projeye katkıda bulundular. Öğrenciler ve veliler yapılan bu ziyarette minik kardeşlerine hikaye kitapları da hediye ettiler.
Veliler projede emeği geçen başta Yomra Merkez İlkokulu Müdürü Ayhan Yıldırım olmak üzere projeyi yürüten İngilizce Öğretmeni Dilek Karslı’ya, Sınıf Öğretmenleri Neriman Yazıcı Er’e,  proje ortaklarına ve tüm destek verenlere teşekkür ettiler.