Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8'de yayınlanan Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasının Yunan sunucusu Sakis Tanimanidis, sosyal medya hesabından yaptığı 19 Mayıs paylaşımı ile isim vermeden Mustafa Kemal Atatürk'e "soykırımcı" hakaretinde bulundu.

"PONTUS SOYKIRIMINDA..."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi'ni başlattığı 19 Mayıs'ın 100'üncü yıl dönümünde Instagram hesabından paylaşımda bulunan Sakis Tanimanidis, "Gururlu bir Pontuslu olarak ben, 100 yıl önce Pontus soykırımında insafsızca yok edilen 353 bin kişiyi saygıyla anıyorum" ifadesini kullandı.

ACUN ILICALI FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

TV8'in patronu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabındanŞubat ayında "Sakis ise Survivor sunmanın keyfi" mesajıyla bu fotoğrafı paylaşmıştı.

Survivor'ın Yunanistan kökenli sunucusu Sakis Tanimanidis'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda yaptığı paylaşımın sonuna da Yunanca "Unutmuyorum" etiketini yazdı.

TÜRK TAKİPÇİLERİ GEREĞİ YAPTI!

Bu paylaşım sonrası ülkesindeki sevenleri tarafından beğeni yağmuruna tutulan Sakis Tanimanidis, Türk takipçilerinden adeta linç yedi.