Park Mimoza’da verilen iftar yemeğine İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’ın eşi Filiz Günnar, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karağlu ile teşkilatlar katıldı. İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş iftar sonrası yaptığı konuşmada, bir ramazan akşamında iki ilin teşkilat üyeleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

İllerin, kardeşliklerini geliştirip güzellikleri paylaşması ve çözüm sürecinde bir araya gelmesini istediklerini belirten Gümüş, şöyle konuştu:  "Ramazan, paylaşımın arttığı bir ay. 'Kardeşime İftara Gidiyorum Projesi' kapsamında bütün illerimiz birbirine misafir oluyor. Bugün Adana Trabzon misafir oldu.  Biz de bu sofraya ortak olduk. Bu güzel birlik ve beraberliği görmek beni gerçekten mutlu etti. Çünkü biz teşkilat olarak kol kola yürümeliyiz. Önümüzdeki süreçte seçim var. Bu durum, birlik ve beraberliklerimizi daha da kuvvetlendirecektir."

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ise en üst düzeyde muhabbet oluşturmak için 
Trabzon’a geldiklerini ve Trabzon’da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. İftar yemeğinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’da Park Mimoza’ya gelerek misafirlere ‘Hoş geldin’ dediler.