Esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet eden Milletvekili Günnar, “AK Parti hükümetlerinin her zaman esnafın yanında olduğunu ifade ederek Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla hazırlanan ve Ekim ayında TBMM çalışmalara başladığında meclise gelecek olan yasa teklifi esnaflarımıza önemli avantajlar getiriyor” dedi.
Milletvekili Günnar, AK Parti'nin üzerinde çalıştığı yeni kanun teklifine göre, yıllık cirosu 240 bin TL'nin altında olan esnafların, gelir vergisinden muaf olacağını söyledi. 
Günnar ayrıca vatandaşlar ve gençler ile yaptığı sohbette hayat pahalılığı ve son günlerde artan gıda fiyatlarıyla ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde Cumhurbaşkanımızın konuyu çok yakından takip ettiğini, başta Ticaret Bakanlığı olmak üzere ilgili kurumlara gerekli talimatları vererek denetimlerin sıklaştırılmasını ve vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi amacıyla her türlü tedbirin alınması talimatını verdiğini söyledi. 
Milletvekili Günnar konuşmasının son bölümünde esnaf ve vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirterek; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük başarılara imza atıyoruz. 2023-2053 ve 2071 yılı hedeflerimize ulaşmak için esnaf ve vatandaşlarımıza hizmet yolunda durmadan çalışmaya, yaptığımız tüm çalışmalarla her zaman milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.