AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, AK Parti’nin iktidara gelişinin 14. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Günnar, ekonomik krizlerle boğuşan bir ülkenin 3 Kasım 2002 AK Parti iktidarı ile rahatladığını belirterek,  “"Minareler Süngü kubbeler miğfer, camiler kışlamız Müminler asker" diyerek milletimizin yanında yer alarak, milletimize umut veren Kurucu Genel Başkanımız, Başbakanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’, çalışkanlığı ve başarısı ile 14 yılda milletimizin takdirini toplamış ve girdiği her seçimde oy oranları artırarak halkımıza hizmet etmiştir.

Recep Tayyip Erdoğan için birileri "Muhtar bile olamaz" derken 14 Ağustos 2001 tarihinde kurduğu AK Parti'miz, kuruluşundan yaklaşık 15 ay sonra  3 Kasım 2002'de tek başına iktidar oldu. 3 Kasım İstikrarsız, ekonomik çöküntüde olan ve gerek eğitim gerek sağlık gerekse ulaşım gibi alanlarda yeterince hizmet alamayan aziz milletimizin miladıdır. Cumhurbaşkanımız 2001 de yaptığı bir konuşmada "Biz AK Parti'yiz. Bizim için her şey aziz insanlık tarihi kadar eski büyük milletimizin selameti için, her şey ilelebet yaşatmak ve yüceltmek arzusunda olduğumuz devletimiz için, her şey Türkiye için" sözleri ile yola çıkmıştır. 14 yıldır da her şeyin en iyisini hak eden bu Aziz Milletimize, hizmetkar olarak gecesini gündüzüne katarak millete hizmet etmiştir.

14 yılda ülkemizde eğitimden sağlığa, savunma sanayinden helikopter ve uçağa, duble yollardan tünellere kadar bir çok yatırım bu necip milletimizin hizmetine sunulmuştur. Bu hizmetler yapılırken dışarıda ve içerde bulunan düşmanlar, vatan hainleri, hizmetleri engellemek, gelişmekte olan ülkemizi gerilere götürmek için tüm seferber oldular. Seçkin milletimiz kan emicilerin oyunlarına gelmedi ve kendi içinden olan milletin adamına her anlamda destek çıktı. Kurucu Genel Başkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’da, partimizin kurulduğu günden bu güne kadar Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma yolunda hızla ilerlemekteyiz. ülkemizin her türlü yatırımının, projesinin ve milli birliğinin kıskanılır hale gelmesi ile düşmanlar birleşerek topyekun üzerimize gelmeye başlamışlardır.

Ancak milli birlik ve kardeşliğimiz sağlam ekonomik altyapımızla ve milli birlik ve kardeşliğimizle her çeşit saldırıların üstesinden geldik ve gelmeye devam edeceğiz. İslam ve Türk düşmanları ve onların taşeronları Fetö, PKK ve Daeş'in de hakkından geleceğiz inşaallah.Bu vesileyle AK Parti’mizin ilk defa tek başına iktidara gelişinin 14. sene-i devriyesi milletimize kutlu olsun. Nice ‘AK’ yıllara” dedi.