Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaflara 'Hayırlı işler' temennisinde bulunan Günnar, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve temennilerini dinledi
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat ilçesini ziyaret etti. ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Günnar, ilçe halkıyla bol bol sohbet ederek dilek ve temennilerini dinledi. Günnar, her zaman halkın içerisinde olduklarını belirterek, AK Parti'nin milletin partisi olduğunu ifade etti ve vatandaşlara hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti.

Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar,15 Temmuz darbe girişimini esnafı ve vatandaşı ile ülkesini seven herkesin canla başla dik durarak önlediğini belirterek, "Ülkemizde huzuru bozmak isteyenler asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Bu hain darbe girişimi korkaklığın ve alçaklığın göstergesidir. Ülkemizde huzurumuza, birliğimize, beraberliğimize kasteden bu hainler en ağır şekilde cezalarını çekeceklerdir. Hiç kimse, hiçbir güç bu ülkenin birlik, beraberlik ve kardeşliğini bozmaya muktedir olamayacaktır. Bu vesileyle bir kez daha şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. 

Günnar, vatandaşlara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal etmek, onların halleri ile hallenmek beni ziyadesi ile memnun etmektedir. Sayın Bakanımızla, milletvekili arkadaşlarımızla, il başkanımızla, büyükşehir belediye başkanımızla, ilçe belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla birlikte projelerimizi takip ediyoruz. Trabzon'a yapılacak yatırımlar konusunda birlik beraberlik içinde sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Trabzon Halkı, hizmetin en iyisine layıktır. Halkımıza en iyi hizmeti yapacağız" diye konuştu.

Esnafların ülkenin omurgası olduğunu ifade eden Günnar, " Bizler biliyoruz ki esnafımız bugün en büyük işveren konumunda. Onların sorunlarına duyarlılık göstermekte bizlerin asli görevidir. Hükümetimiz olarak esnaflarımıza gerekli kolaylıkları da sağlıyoruz. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, dün esnaflara verdiği müjdede 'esnafımızın gecikmiş borçlarının faizlerini siliyoruz. Kalan borçlarını da yeniden yapılandırıyoruz. Gümrük ve Ticaret Bakanlığımızın yaptığı titiz çalışma sonucu 110 bin esnafımızın tamamını 400 milyon liralık yükten kurtarıyoruz. Esnafımız borcun anaparasını ödeyecek, ayrıca yeniden taksitlendirilecek' açıklamasını yaptı. Sizlere hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.
Günnar, esnaf ziyaretinin ardından İlçe Kaymakamı Soner Şenel, Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret etti.