AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen iftar programında konuşan Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin büyük bir gayret içerisinde olduğunu söyledi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi. Akçaabat Saray Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına,  AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Başkanı Emre Akgün, belediye meclis üyeleri, partinin mahalle teşkilat baklanları ve partililer katıldı. Programda konuşan Milletvekili Adnan Günnar Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler büyük bir gayret içerisinde olduğunu ifade etti. Günnar “Bölge olarak ramazan ayını huzur içerisinde geçirdik. İnşallah bu huzur tüm ülkemize yayılır. Türkiye’nin ileriye gitmesini, güçlenmesini arzu etmeyenler, topyekün bir araya gelmişler ve Türkiye’nin önünü kesebilmek için büyük gayret gösteriyorlar. Ama biz sizlerin vermiş olduğu güçle, samimi anlayış ve inançla birlikte inşallah bu engelleri birlikte aşacağız” dedi.

 

Akçaabat teşkilatına da teşekkür eden Günnar “Akçaabat tüm organizasyonlarda olduğu gibi önderliğini koruyor. Akçaabat dışında da yapılan diğer organizasyonlarda da oldukça hareketli geçti. Bu çalışmadan dolayı teşkilatımızı da tebrik ediyoruz sizlere de katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.