Akçaabat Yaylacık Mahallesi, İlkadım Caddesinde düzenlenen Doğalgaz bağlama merasimine AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Yaylacık Mahallesi Muhtarı ve Aksa doğalgaz yetkilileri katıldı. 

Meşaleyi yakan Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar; "AK Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bugüne kadar milletimize hangi sözleri verdiysek hepsini birer birer gerçekleştirdik. Bu kapsamda Akçaabatımıza ve Trabzonumuzun 18 ilçesine verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizin güzel ilçesi Akçaabatımızda, Yıldızlı ve Söğütlü mahallelerinden sonra Yaylacık Mahallemizi de çok şükür doğalgaza kavuşturduk” dedi.

Milletvekili Günnar; “Akçaabatlı hemşehrilerimiz hem daha az maliyetli hem de çevre dostu temiz yakıt olan doğalgazla ısınacak. Diğer mahallerimizde de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 2021 yılı içerisinde de Hamamçimeni mahallesi başta olmak üzere hat çekilen yerlere yıl içinde doğalgaz verilecek.  Akçaabatımızla birlikte Trabzonunumuzun tüm ilçelerinde doğalgaz çalışmalarını önümüzdeki yıllarda da devam ettirerek bütün hemşehrilerimizi doğalgazla buluşturmayı hedefliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.