AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Ortahisar İlçesi İpekyolu ve Fatih sanayi sitesinde esnafları ziyaret etti. 
Milletvekili Dr. Adnan Günnar ile esnaflar arasında samimi sohbetler yaşanırken, Günnar, esnaflardan gelen taleplerle alâkalı, ilgili birimleri arayarak taleplerin çözümü noktasında görüş alışverişinde bulundu. 
Sanayi esnafının yoğun mesai harcadığını kaydeden Günnar, “Ülkemizde sizin gibi sanatkârlara, emekçilere çok ihtiyaç var. Sabahtan akşam saatlerine kadar üretime katkı sağlamak için burada yoğun mesai harcıyorsunuz” dedi. 
Milletvekili Dr. Adnan Günnar, AK Parti iktidarı ile yerli ve milli üretime çok destek sağlandığını ifade ederek; “Yerli ve milli üretim, Türkiye'nin en önemli politikasıdır. Savunma sisteminde attığımız adımlarla, yaptığımız çalışmalarla birlikte büyük işler yapıyoruz. Sizler de burada yerli ve milli üretime katkı sağlıyorsunuz. Geçmişe göre sanayi sitelerinde ki büyüme AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından itibaren her kesimde olduğu gibi sanayide de artmıştır. Sanayi ile ilgili bir takım temenniler aldık. Bunları da yetkililerle görüştük ve en kısa sürede yapılarak, sizlerin hizmetinde olacak” diye konuştu. 
Sanayi esnafı da Milletvekili Dr. Adnan Günnar’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, talepleri ile anında ilgilenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.