AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Günnar, Akçaabat'ta seçim ziyareti sırasında uğradığı pide salonunda tezgaha geçti ve ‘Biz bu işin mutfağını da iyi biliriz’ diyerek pideleri pişirdi. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Akçabaat'ta  esnaf ziyareti yaptı. Günnar, ziyaretler sırasında uğradığı pide salonunda hamur tezgahının başına geçerek pide pişirdi. Günnar, siyasetin mutfağında yetiştiği için mutfağı çok iyi bildiğini ve elinden her işin gelebileceğini ifade etti. 

Horon Halkamız Büyüyor

Günnar, AK Parti’nin Trabzon’daki seçim sloganının 'Horon Başlıyor’ olduğunu belirterek, “Trabzon'da horon halkamız her geçen gün büyüyor. Horon başladı ve herkesi bu horon halkasına davet ediyoruz. Halkamız daha da büyümelidir” dedi. AK Parti’nin daima adalet ve kalkınmayı ilke edindiğini dile getiren Günnar, “Türkiye’de son 13 yıldır kalkınma alanında yapılan hamleler ortada. Bizler vatandaşımız için gece günü koşmaya hazırız. Milletimizle beraber demir işler gibi Yeni Türkiye’yi şekillendireceğiz. Biz buraya sizler için ve hizmet için geliyoruz. Hükümetimiz  inşaa  ettiği hiçbir işi yarım bırakmadı. Şantiyelerimizde işlerimiz aksamadan sürüyor. Trabzon’un her yeri adeta şantiye oldu” diye konuştu. 

Seçmenin AK Parti’ye olan ilgi ve güvenlerinin arttığını ve istikrarı bozmak istemeyeceklerini ifade eden milletvekili adayı Günnar, AK Parti’nin yıllardır oylarını artıran bir parti olduğunu, bu seçimde de AK Parti’nin Trabzon’dan 6  milletvekili çıkarabileceğini söyledi. 

Günnar, esnaf ziyaretinin ardından ilçenin Özakdamar ve Akdamar mahallelerini ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, destek ve dua istedi.