AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında  Akçaabat İlçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla hasbihal etti. İlk olarak Kavaklı Rahman Camii çevresinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Günnar, ardından akşam programlarını gerçekleştirmek üzere  ilçenin Yeşiltepe ve Bozdoğan Mahallerinde vatandaşlarla buluştu.

Günnar,  yaptığı açıklamada, saha ziyaretlerinde vatandaşların istikrar ve güvenden yana olma yönündeki gayretleri ve fedakarlıklarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Trabzon’da 24 Haziran seçimlerinde de AK Partinin bundan önceki on iki seçimde olduğu gibi büyük bir oy oranı ile başarılı olacağına inancımız tamdır. Günnar, Trabzon halkının istikrar ve ekonomide ki güvenin sürmesi gerektiğinin farkında olduğunu dile getirerek şöyle devam  etti: "24 Haziran sürecini en iyi şekilde geçirerek güzel neticeler alacağımızı düşünüyorum. Biz Trabzon'da 6-0 yaparak Ankara'ya güçlü bir şekilde giderek ülkemize ve milletimize daha etkin hizmet edeceğiz. Çünkü biz iyi niyetle çıkmış olduğumuz bu kutlu davada milletimizin ve dünyadaki bütün mazlum milletlerin hem sorumluluğunu hem duasını ve aynı zamanda desteklerini hissediyor güç alıyoruz. Bu iyi niyetlerin tecelli ettiğini oniki seçimdir hep beraber gördük. İnşallah tüm teşkilat mensuplarımızın gayretleri ile bu dualardan her birimiz nasipleniriz. 

Türkiye de baş ustanın Cumhurbaşkanlığındaki güçlü ve etkin hükümet, parlementoda Trabzon’u temsilen AK Partili altı Milletvekili ile ilk defa uygulanacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin nimetlerinden hep beraber faydalanacağız” dedi.