Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 1 Kasım Seçimleri startını Maçka İlçesi’nden başattı. Günnar, ‘Maçka’yla Haydi Bismillah’ diyerek, 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaptı
AK Parti Trabzon Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, 1 Kasım seçimlerinin startını Maçka İlçesinden başlattı. Sabah erken saatlerde ilçeye giden Günnar, akşama kadar ilçenin 4 ayrı mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Günnar, sabah ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra, Mataracı Mahallesi’ni ziyaret etti ve burada vatandaşların dilek ve temennilerini dinledi. Ardından ilçe merkezinde esnaflara ‘Hayırlı İşler’ dileyen Günnar, esnaflarla fikir alışverişinde bulundu. Günnar, programlarını ara vermeden sürdürdü ve Esiroğlu Mahallesi’nde de vatandaşları dinledi. Günnar ardından, Atasu Mahallesi’nde ki vatandaşlarla bir araya gelerek, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimlerin önemini mahalle halkına anlatarak, seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti için hayati önem taşıdığını ifade etti.

Günnar, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin kaderini değiştireceğine değinerek, “Bizim ülke olarak, millet olarak durmaya lüksümüz yoktur. Bunu 7 Haziran seçimlerinde hep birlikte gördük. 13 yıllık iktidarımızda çok şeyleri değiştirdik. Bir çoklarının hayal dahi edemeyecekleri büyük projeleri yaptık. Ama 7 Haziran seçimlerinden sonra hep birlikte gördük ki içte ve dışta ne kadar düşmanımız varsa, üzerimize çullandılar. İç ve dış düşmanlarımız, birliktelik oluşturarak ülkemizi zor durumda bırakacak hamlelerin her birini 7 Haziran sonrası oluşan tabloyu fırsata çevirmeye çalıştılar. Bu durum ülkemizi ve milletimizi ülkemizi derinden etkiledi. Yenilenecek olan seçimlerde milletimizin desteği ile inşallah 1 Kasım’da iktidarımız devam edecek ve bu oynanan oyunlara hep birlikte ‘Dur’ diyeceğiz” dedi.

Günnar, zamanın birlik beraberlik zamanı olduğunu belirterek, “Ülkemizin geleceği için bir olma, iri olma, diri olma vaktidir. Geçmişten daha çok birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Kardeşlik hukukunu geliştirmeye ihtiyacımız var. Bu seçimlerde hepimiz birlik beraberlik içinde ülkemizin, çocuklarımızın geleceği için çalışmalıyız. 76 milyon insanın istikbalinin seçimidir bu. Gece gündüz demeden çalışarak, seçimlerde tek başına iktidarla istikrarı temin etmeliyiz diye konuştu.

Günnar, Yeni Türkiye, Yeni Anayasa, istikrar ve güven için vatandaşlardan destek isteyerek teşkilat mensuplarıyla  gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceklerini belirtti.