61 SAAT HABER SERVİSİ-Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen Trabzon Şube Başkanlığı, Adnan Oktar ve sahibi olduğu A9 kanalına tepki gösterdi.

Sendika adına konuşan Diyanet-Sen Trabzon Şube Başkanı Metin Aydın konuşmasına Afrin’de şehit olan mehmetçiklerimizi anarak başladı. Bazı kesimlerin ülkenin durumunu umursamadan gündem oluşturmak istediğini belirten Aydın “Yaptığı programlarda islam ahlaki ile bağdaşmayan görüntülerle halkın karşısına çıkan Adnan oktar ve sahib olduğu A9 kanalına duyarlı Müslüman ailelerden tepkiler her geçen gün çığ gibi artmaktadir. İslamın kadın ve erkeğin giyimi ile tavrı ve davranisi konusundaki hükümleri açik iken islam dininin, Yahudi ve Hristiyan inancinin dahi tasvip etmeyeceği nahoş görüntüler ekranlarda boy gösterip toplumun sinir uçlarına dokunma normal karşılanacak bir durum değildir. Bu nahoş durumu normalmiş gibi sunmanın arka planinda kimlerin olduğunu tahmin etmekle birlikte islam ahlakının sınırlarını zorlayarak nahoş tutumları toplumda yaymak adına gösterdiği çaba, kimsenin gözünden kaçmamakta ve oynanan oyunun herkes farkındadır. Müslümanların gözünün içine baka baka milli ve manevi değerleri aşağılayan Adnan Oktar'a tepki konulduğunda ise  ahlaksiz ifadelerle bu milletin güzide kurumu Diyanet'i hedef alarak aklınca cevap vermeye  çalışılmakta, Diyanet'in ve alimlerin halk nezdinde itibarini zedelenmeye çalışmaktadır.”dedi.

 DİYANET HEDEF ALINMIŞTIR!

"Yayın özgürlüğünü halkın değerlerine saldırı olarak gören bu kişinin yapmış olduğu talk şovlar ne islam'a ne de bu ülkenin insanına fayda vermediği, kadim geleneği olan islam'ın bu tür manipülasyonlarla dejenere edilmeyeceği açiktir. Süslü ifadeler, hipnoz yöntemleri, çağdaş algı operasyonlar ve tehditlerle gençlerimizi kendi menfaatlerine alet eden kurgulanmış her tür yapılardan rahatsız olduğumuzu beyan ederek bu tür yapılara karşı var gücümüzle mücadele edeceğimizi deklere ediyoruz. İslami değerler üzerinde yıllardır yaptıkları tahribat yetmiyormuş gibi kendi rezil hayatlarını örtbas etme adina ülkemizin dini, manevi, insani, ahlaki ve kültürel hayatin ayakta tutan din görevlileri ve bağlı oldukları kurum, Diyanet hedef alınmiştir. Ahlaksız sınırsızca ve arsızca din görevlilerine iftira atilmiş, içlerindeki kin, zehir olup kamuoyunu yanıltma toplumu ifsat etme faaliyeti olarak dişarı akmiştır. “

BUNLAR GİZLİ ÖRGÜTLERDİR!

"Diyanet’in bu fasid yapilara geçit vermeyen halinden rahatsız olan bir takim yapıların uzantisi olan Adnan Oktar'ın ne yapmaya çaliştiğinin farkındayız. Bu bir kalkışmadır. islam'a ve insanllğa karşu isyandir. Bunlar; dilleri zehirli, yürekleri zincirli, beyinleri uyuşturulmuş, mankurtlaştırılmış bir ruh hali ile Müslüman Anadolu halkından ve tarihinden intikam alma uğruna kurulan gizli ajandali organize örgütlerdiri İnsanlari Kuran ve Sünnet'ten ayırma faaliyeti yürüterek halk arasında fitne çikarip güzide kurumlara ve alimlere rşı halk nezdinde bilinçli ve sinsi bir değersizleştirme faaliyeti yürütüldüğünün farkindayız. Hakimlerimizden ve savcılarımızdan talebimiz odur ki, İslam dininin genleriyle oynayan, halkın de bile toplumda kin ve nefretin yaygunlaşmasina yol açan, devletin kurumlarlına salya sümük saldiran, ahlaksizliği fikir özgürlüğü diye servis eden bu şer unsurların İsrail ve FETÖ hayranlığı dahil arkalarında va ekonomik beslenme kaynakları araştırılsın ve hak ettikleri ceza kendilerine verilsin olarak suç duyurusunda bulunup, konunun Diyanet-Sen Genel Merkez ve 81 şubemizle birlikte eş zaman takipçisi olacağiz."