Ziyaret kapsamında Karadeniz İşadamları Dernek merkezinde bir araya gelen dernek yöneticileri karşılıklı destek ve birlikteliklerle bölgesel ve ulusal alanda nelerin yapılabileceğini buralarda maksimum verim sağlama noktasında nasıl bir yol izleneceği hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Dernek binasından yapılan görüşmelerden sonra KARGİD üyesi firmalar ziyaret edilerek sektörler arası iş görüşmeleri yapıldı.

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş, Ağrı Genç İşadamları Derneği'ni ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki bölge arasında ticari ilişkilerin gelişmesi ve oluşacak iş köprülerinin hem KARGİD hem de AGİAD adına yeni kazanımlar olacağını belirtti.

Ağrı Genç İş Adamları Derneği Başkanı Mevlüt Bayındır ise KARGİD’in göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı memnun olduklarını ayrıca TUSKON çatısı altındaki derneklerin benzeri ziyaretlerle iş birliği ve deneyimlerini paylaşmasının ülke menfaatleri adına önemli olduğunu belirterek bu tür ziyaretlerin sürekli yapılması gerektiğini belirtti.