Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği 2014- 2015 Eğitim Öğretim yılı ilk yarı kapanış programına katıldı ve öğrencilere karne dağıttı.

Dolaylı İlkokulu, Dolaylı Ortaokulu ve Kanuni İlkokulu'nda düzenlenen programlara katılan  Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar Kaymakamı  Mahmut Şirinoğlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse,  AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve çok sayıda öğrenci velisi öğrencilerin karne heyecanına ortaklık etti.

Şirinoğlu: "Hedeflerinizi Yukarılarda Tutmalısınız"

Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu karne töreninde yaptığı konuşmada, çocuklar ile birlikte kendisinin de karne heyecanı yaşadığını belirtirken “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın karne heyecanını yaşıyoruz. Siz çocuklar her zaman hedeflerinizi yukarılarda tutmalısınız ve bu hedefe ulaşmak için var gücünüzle çalışmalısınız. Bizler de sizin bu hedeflerinize ulaşmanız için her zaman yanınızda olup elimizden gelen desteği sizlere vereceğiz” dedi. 

 

Genç: "Hayalleriniz Daima Büyük Olsun"

Çocukların karne sevincine ortak olmaktan memnuniyet duyduğunu ve başarının inanmak ve çalışmakla olacağını dile getiren Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç de konuşmasında, “Değerli öğrenci kardeşlerimiz 2014-2015 Eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamladınız. Tüm Türkiye’de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayan bütün öğretmenlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Geleceğin büyükleri olarak, sizlere kaliteli bir eğitim almanız için öğretmenleriniz ve biz yöneticiler elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. İlerleyen zamanda aranızdan doktorlar, avukatlar, eğitimciler,  belediye başkanları, kaymakamlar ve hatta valiler çıkacak. Yarın bizim bulunduğumuz yerleri sizler dolduracaksınız. Ülkemizin geleceğini sizler tayin edeceksiniz. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz bizler inanıyoruz ki, şehrimiz de, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yere gelecektir. Sizlerden beklentimiz ikinci dönemde de derslerinize iyi bir şekilde çalışarak başarılı olmanız. Hayalleriniz daima büyük olsun. Türkiye’nin yarınları olarak sizler ülkemizi daha ileriye taşıyacağınıza yürekten inanıyorum. Siz çocuklarımızı çok seviyor ve sizler için çalışıyoruz. Bu dönemde göstermiş olduğunuz başarıyı ikinci dönemde de daha yukarıya taşıyacağınıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.  

Konuşmaların ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı.