AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. 

YILMAZ: “MİLLETVEKİLİMİZ BİZ GENÇLERE HERZAMAN ÇOK DEĞER VERMİŞTİR” 
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’nın katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, “Seçim sonrası çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederken toplantılarımıza vekillerimizin de katılması bizleri onurlandırmıştır. Kıymetli vekilimiz Muhammet Balta’nın biz gençlere verdiği önem hem seçim öncesi hem de seçim sonrası ortadadır. Kendilerine teşekkür ediyor ve AK Gençlik olarak her daim vekilimizle bir olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi. 

BALTA: “İLETİŞİMİ SIKI TUTUYORUZ” 
Yılmaz’ın konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, seçim sonrasında Ankara’da yaşanan süreçle alakalı Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine bilgilendirmede bulundu. Balta, “Siz vefakar ve cefakar gençlerimizin de katkıları ve çalışmalarıyla Ankara’da şehrimizi temsil ediyoruz. Hükümet kurma çalışmalarını yakından takip ederken hem vatandaşlarımızla hem esnafımızla hem de teşkilatlarımızla iletişimi de sıkı tutmaya çalışıyoruz. Teşkilatlarımız elimiz ve ayağımızdır. Siz gençler bu ülkenin yarınlarını emanet edeceğimiz temsilcilerisiniz. Bizde bu hizmet davamıza sizin yaşlarınızda başlayıp, bugünlerimize geldik. Yarında sizler bu bayrağın temsilcileri olacaksınız. Bu düşünceyi sahiplenip, gelecek nesillere aktaracaksınız. Bu toplantıda olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanınızda ve sizlerin destekçisi olacağım, sizlerin hakkı ödenmez. Bu düşünce ile hepinize çalışmalarınızda başarılar diler, saygı ve sevgilerimi sunarım” şeklinde konuştu. Partili gençlerini sorularını cevaplandırıp, görüş ve temennilerini dinlen Balta toplantı sonrası Yılmaz ve ekibi ile fotoğraf çektirdi.