AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Milletvekili Adayları Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Nihat Tosun ve Salih Cora ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ortahisar İlçesi Fatih Mahallesinde bir araya gelen Başkan Revi ve Milletvekili Adayları sonrasında Köprübaşı ve Arsin ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. İlçe teşkilatlarını da ziyaret eden AK Parti Trabzon ekibi vatandaşların ve esnafın ilgi odağı oldu. İlçe Teşkilatı ziyaretlerinde Başkan Revi ve Milletvekili Adayları partililere seslendi.  

13 YILDA 13.3 KATRİLYON YATIRIM
Trabzon Milletvekili Adayı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “Güçlü, özgür, demokrat bir Türkiye olarak Dünya’nın her yerinde var olmak için mücadelemize devam ediyoruz. AK Parti sadece bir siyasi parti değildir, sessiz çoğunluğun adı AK Parti’yi oluşturmaktadır. Son 13 yılda sadece 13.3 Katrilyon Trabzon’a hizmet gelmiştir. Trabzon eğitimden sağlığa her alanda ciddi yatırımları almıştır ve almaya devam edecektir. Böyle olmasaydı Yerel Seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarıyı elde edemezdi.” şeklinde konuştu.

YENİ TÜRKİYE YENİ TRABZON
Teşkilat mensuplarının ve Adayların Trabzon’da 6-0 hedefine doğru emin adımlarla yol aldığını ifade eden Başkan Revi, “7 Haziran Genel Seçimleri için belirlediğimiz hedefe ulaşmak için adaylarımız ve partililerimizle birlikte gece gündüz çalışmalara başladık. Trabzon’a yaptıklarımızı anlatıp desteklerini isteyeceğiz.” dedi. Trabzon Milletvekili Adayı Balta ise teşkilat mensuplarına yaptığı konuşmada “İlçe ziyaretlerimizde tekrardan gördük ki AK Parti milletin bağrından çıkmış bir parti. Trabzon halkı partimize verdiği desteğin karşılığını fazlasıyla aldı ve almaya devam edecektir. Yeni Türkiye yolunda Trabzon’umuz üzerine düşen görevi yerine getirecektir” dedi.

AK ADAYLAR TRABZON’UN SESİ OLACAK
Trabzon Milletvekili Adayı ‘Trabzon’un Ayşesi’ Köseoğlu ise partililere yaptığı konuşmada şu ifadeler yer verdi: “Trabzon’da parti ayırmaksızın bütün kadınların TBMM’de sesi olacağım. Trabzon’da bütün partiler içinde tek kadın milletvekili adayı olmam AK Partimizin kadınlara verdiği değeri de göstermektedir. Ben dün olduğu gibi bugün ve yarın da Trabzon’un Ayşesi olacağım.” Trabzon Milletvekili Adayı Günnar ise İlçe Teşkilatları ziyaretinde yaptığı konuşmada “Vatandaşlarımızla biriz ve beraberiz. Vatandaşlarımız da bunu görmekte ve bize gereken desteği vermektedir. Trabzon’da hedefimize hep birlikte ulaşacağız.” diye konuştu.

BİR BERABER VE EKİP RUHUYLA
Birlik ve beraberlik içinde ekip ruhuyla sahada olduklarını belirten Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Tosun ise “İlçe ziyaretlerimizde görmüş olduğumuz heyecan ve enerji bizleri Trabzon’a hizmet yolunda daha da motive etmektedir, başta partililerimiz olmak üzere vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  Partililere seslenen Trabzon Milletvekili Adayı Cora ise “Biz her daim sizlerin içindeydik, bugün yine birlikteyiz ve emin olun ki yarında sizlerle birlikte olacağız. Derdinizle dertlenip, sorunlarınızı birlikte çözeceğiz. Bizi biz yapan sizlersiniz ve sizlerin vermiş olduğu destektir. Hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.