AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, Kunduracılar Caddesi'nde "Kadına Karşı Şiddete Son" kampanyası başlatıldı. Kampanya çerçevesinde konuyla ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtılırken, kadına karşı şiddete son vermek içinde imza toplanıyor. Haberimizin yayına girdiği saatlerde devam eden kampanya günün ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.

 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ve Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz'unda bizzat katılarak destek verdiği kampanyada AK Parti Trabzon Kadın Kolları ve il gençlik kolları üyeleri de  vatandaşları bilgilendiriyor. 

 

Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar "Kadınını alçaltan milletlerin yükseldiğine tarih şahit olmamıştır" sözleriyle toplumda kadınların değerinin ne kadar yüksek olduğunu vurguladı. 

 

Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz ise açıklamasında şu ifadeleri kullandı. Türkiye, "Kadınlara yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi ve bunlarla mücadeleye ilişkin Avrupa Konseyi sözleşmesini" Mayıs 2011'de ilk imzalayan devlet olarak kadına verdiği önemi göstermiş oluyor. Bizler AK kadrolar olarak kadınlarımızı her zaman baştacı etmeye devam edeceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi “Türk kadını, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıktır.”