AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dündar Ayyıldız, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyüp Ergan ve TSİAD Başkanı Aytaç Aydoğan’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Ayyıldız, yatırım yapan iş adamlarının önünü görmek istediğini belirterek, “Ak Parti 15 yılda bu güveni sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Ayyıldız konuşmasına şöyle devam etti: “Hiçbir iş adamı riskli bir ülkeye yatırım yapmaz. AK Parti hükümeti 15 yıl boyunca işadamları için güvenli bir liman oldu. Daha önce koalisyonlar yüzünden, Cumhurbaşkanı ve Başbakan kavgaları yüzünden bu ülkede ekonomik olarak ülkemiz sıkıntılar yaşadı. Bu sorun Ak Parti ile birlikte ortadan kalmıştır. Ekonomik istikrar siyasi istikrara bağlıdır.

EKONOMİMİZ ÇÖKÜŞTEN KURTARILDI

1960 ile 1980 yılları arasında hükümetlerin ortalama ömrü 1 yıldan fazla değildi. Durum böyle olunca ülke ekonomimiz sürekli çöküşe geçiyordu. Yani ülkemiz bir borç bataklığına sürükleniyordu. Bugün çok şükür böyle bir sorunumuz yok lakin bu durumun kalıcı olması için önümüzde çok önemli hedeflerimiz var. Bu hedeflere hep birlikte ulaşacağız.

DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE OLACAK

2023 hedefinde Cumhurbaşkanımıza verilen destekle birlikte, ülkemizde istikrarımız açısından daha güzel bir Türkiye olacaktır.”

AYYILDIZ’A TEBRİK

Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyüp Ergan ve TSİAD Başkanı Aytaç Aydoğan ziyaretinden dolayı Ayyıldız’a teşekkür ederek, “Sizin gibin ticaretin ve iş dünyasının içerisinde olan başarılı isimlerle birlikte Ak Parti daha da güçleniyor. Vekillik yolunda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.