AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Harun Demirci, İlçe Başkanı Ahmet Gören ve partililerle birlikte Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde, sanayiciler ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Sanayi Bölgesinde ilk önce OSB Bölge Müdürü Zekeriya Kalyoncu, ardından sanayi kuruluşlarını ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Harun Demirci burada sanayicilerin ve çalışanlarının sorunlarını tek tek dinleyerek not aldı.

Belediye Başkan Adayı Demirci, “Trabzon’un ikinci sanayi bölgesi olan, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgemizde, sanayicilerimiz ile sanayi çalışanlarımızın hem sorunlarını dinledik. Hem de 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedik. Bizim amacımız sanayicilerimizin sorunlarını en asgariye indirmektir. Biz bunun gayreti içerisindeyiz. Sanayi Bölgemizde şuana kadar 22 firma faal durumda çalışmaktadır. 12 firmada proje ve inşaat aşamasında olup toplamda 600 kişi sanayi bölgemizde istihdam edilmektedir. İnşallah önümüzdeki aylarda yeni firmalarımızın da faal duruma geçmesiyle birlikte istihdam sayısını 2000’lere çıkarmak en büyük hedefimizdir. Bizler her zaman ilçemize, bölgemize yatırım yapacak tüm sanayicilerimizin yanında ve emrindeyiz” şeklinde konuştu.